UE vrea să impună neo-limbajul progresist cu privire la LGBTI, rasă, etnie și religie

by | 18 Mar 2021 | Social

Parlamentul European prin departamentul Unitate pentru Egalitate, Incluziune și Diversitate a elaborat ghidul limbajului sensibil pentru comunicarea internă și externă, adresat personalului instituției să  comunice corect cu privire la problemele legate de dizabilități, persoane LGBTI +, rasă, etnie și religie. De fapt, este un adevărat neo-limbaj dedicat oficialilor, asistenților, purtătorilor de cuvânt și politicienilor care trebuie adoptat pentru a ține pasul cu vremurile culturii victimizării și cu corectitudinea politică dominantă.

Scopul este clar: impunerea neo-limbajului gândirii unice progresive asupra întregii mașini birocratice a Uniunii Europene, adoptând un așa-numit limbaj incluziv care să respecte minoritățile etnice și de gen (LGBT).

  • Mai presus de toate, atenția este maximă față de cuvintele care, de acum înainte, nu ar mai trebui folosite, în special spre universul LGBT. Prin urmare, este absolut interzis să se spună homosexuali și lesbiene  ci trebuie folose expresii ca persoane homosexuale, persoane lesbiene.
  • Chiar dacă spui căsătorie homosexuală noua limbă necesită să spunem căsătorie egalitară. De asemenea, este incorect să vorbim despre drepturile homosexuale care trebuie înlocuite cu tratamentul echitabil și egal.
  • De asemenea, crezi că ești bărbat sau femeie? Vă înșelați foarte mult, biologia pentru super-birocrații de la Bruxelles nu există. Este o invenție a supremaților albi și a societății patriarhale. De acum înainte vorbim de sex atribuit la naștere și nu de sex biologic.
  • De asemenea, este greșit să vorbim despre schimbarea de sex, care devine acum o tranziție de gen.
  • Și apoi venim la familie. Uitați de cea tradițională și înlocuiți tatăl și mama cu părinte.

Noul neo-limbaj adoptat de Parlamentul European este un ajutor senzațional pentru cultura anularii  (Cancel Culture) care se răspândește rapid în Occident. Ideologia ultra-progresistă din spatele acestor inițiative este aceeași. Ceea ce aduce aminte de previziunea (putem spune) lui George Orwell din romanul 1984:

“Fiecare înregistrare a fost distrusă sau falsificată, fiecare carte a fost rescrisă, fiecare imagine a fost refacută, fiecare statuie și fiecare clădire a fost redenumită, fiecare dată a fost schimbată. Și procesul continuă zi de zi și minut cu minut. Istoria s-a oprit. Nimic nu există în afară de prezentul nesfârșit în care Partidul are întotdeauna dreptate”.

Etichete: progresism

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading