CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, testat pozitiv pentru COVID-19

by | 16 Aug 2022 | Social

CEO-ul Pfizer a fost testat pozitiv pentru COVID-19, anunț facut pe 15 august. „Aș dori să vă anunț că am fost testat pozitiv pentru COVID19”, a scris el pe Twitter.

Bourla spune că avea făcute patru doze din vaccinul COVID-19 producție Pfizer, vaccin care s-a dovedit din ce în ce mai ineficient împotriva virusului.

„Am ajuns atât de departe în eforturile noastre de a lupta împotriva acestei boli, încât sunt încrezător că voi avea o recuperare rapidă. Sunt incredibil de recunoscător pentru eforturile neobosite ale colegilor mei de la Pfizer care au lucrat pentru a face vaccinurile și tratamentele disponibile pentru mine și pentru oamenii din întreaga lume”, a spus Bourla.

Dar să ne amintim cum promova așa numitul vaccin în urma cu un an si jumatate, el numărându-se printre oficialii care afirmau că vaccinurile COVID-19 sunt eficiente în preventie!

“Fericit să împărtașesc că analizele actualizate, de la Faza 3 de studiu împreună cu BionTech, ne arată că vacciunul COVID-19 este 100% eficace în a preveni cazurile Covid19 din Africa de Sud. 100%!”

În aprilie 2021 el a împărtășit rezultatele unui studiu despre care se spunea că vaccinul Pfizer a fost 100% eficient în prevenirea cazurilor de COVID-19 în Africa de Sud. Cum poți minți cu asemenea ușurintă știind ca în joc sunt viețile oamenilor? Cum poti să spui că cei vaccinați cu serul Pfizer nu au luat Covid? Dăcă atunci a mințit cu nerușinare ce alte adevaruri ascunde?

Împotriva variantei Omicron, dominantă în Statele Unite și în multe alte țări la sfârșitul anului 2021, vaccinurile oferă o protecție redusă împotriva infecțiilor și o protecție scăzută împotriva cazurilor severe.

Datele emergente indică faptul că subvariantele Omicron sunt și mai bune în eludarea protecției bazate pe vaccin.

Pfizer și Moderna se numără printre companiile care lucrează la injecții de rapel specifice Omicron. Acestea ar putea fi lansate în Statele Unite în septembrie.

Etichete: COVID-19 | Pfizer

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading