WEF dorește ca umanitatea să fie dominată de un AI fără emoții

by | 27 Jun 2023 | Social

Unul dintre cei mai înalți oficiali ai Forumului Economic Mondial (WEF) a prezentat viziunea organizației globaliste: umanitatea să fie „dominată” de inteligența artificială (AI). Yuval Noah Harari, consilier principal al WEF și mâna dreaptă a președintelui Klaus Schwab, a promovat un plan ca politicienii din întreaga lume să fie înlocuiți cu „entități non-organice” și „algoritmi fără emoții”.

În timpul unui interviu, Harari a declarat că Pământul va deveni în următorii ani din ce în ce mai populat „sau chiar dominat” de entități care non-organice.  „Ei nu respiră; nu au emoții”, a spus Harari entuziasmat în timp ce explica de ce acești stăpâni ai inteligenței artificiale ar fi fără Dumnezeu.

Musk: Inteligența artificială și un guvern mondial reprezintă amenințări la adresa umanității

„Potențialul AI este mult, mult mai mare decât orice revoluție istorică – este într-adevăr o revoluție biologică”, a continuat el. Deși până acum viața este organică, Harari insistă că „formele de viață anorganice vor domina în curând planeta. „AI este cel mai mare lucru care s-a întâmplat pe Pământ în peste patru miliarde de ani.”

AI-ul are un „design inteligent” care înlocuiește ceea ce Dumnezeu este capabil să facă, potrivit lui Harari. „Aici avem un design inteligent – ​​nu designul creației biblice, ci un design cu adevărat inteligent”, declară Harari arogant. „Proiectăm AI, iar apoi AI va proiecta poate următoarea generație de AI, așa că este un proces complet diferit.”

Folosind exemplul modului în care împrumuturile bancare sunt procesate astăzi de algoritmi de computer, mai degrabă decât de oameni, Harari a explicat cum viitorul planetei implică roboți și computere AI care înlocuiesc toți oamenii.

Forumul Economic Mondial intenționează să „accelereze” implementarea Agendei Globaliste 2030

El a descris înlocuirea oamenilor cu mașini ca pe un nou tip de evoluție. „Este foarte practic: astăzi, când aplici la bancă pentru un împrumut, iar banca lasă, practic, un algoritm să-ți proiecteze soarta, iar algoritmul spune „nu, nu-i da un împrumut acestei doamne”,” a spus Harari. „Și întrebi banca de ce a luat o asemenea decizie, iar bancherii îți raspund că nu știu; „algoritmul a spus nu”. „Nici oamenii care au proiectat algoritmul nu înțeleg decizia pe care o ia.”

Harari a continuat dezvăluind că WEF a susținut tehnologia pentru „controlul” oamenilor în ultimii 20 de ani. El a spus că unii dintre cei mai buni oameni de știință ai lumii au lucrat la „problema ființelor umane, cum să le controlezi prin ecrane, prin smartphone-uri”.

Capitalismul părților interesate nu e capitalism iar părțile n-au fost întrebate dacă sunt interesate

Harari compară adesea agenda WEF cu Biblia în timp ce susține că elitele globale ar putea îmbunătăți lucrarea lui Dumnezeu. Harari a anunțat că WEF și aliații săi au creat o „arca lui Noe tehnologică”. El s-a bucurat că planul va ajuta elitele globaliste să scape de un eveniment de extincție în masă care se profilează.

Mai recent, în timp ce ținea o cuvântare despre „viitorul umanității”, Harari a cerut ca Biblia să fie rescrisă prin inteligență artificială. WEF susține că utilizarea inteligenței artificiale pentru a înlocui scripturile va crea „religii care sunt de fapt corecte” unificate.

Potrivit lui Harari, puterea inteligenței artificiale poate fi valorificată și utilizată pentru a remodela spiritualitatea totul fiind despre echitate și incluziune.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading