Forumul Economic Mondial intenționează să „accelereze” implementarea Agendei Globaliste 2030

by | 10 May 2023 | Social

Elita mondială globalistă se va reuni mai târziu în acest an pentru a „accelera punerea în aplicare a Agendei 2030”, potrivit unui anunț făcut de Forumul Economic Mondial (WEF).

Organizația Națiunilor Unite (ONU) și Forumul Economic Mondial par frustrate de lipsa progresului înregistrat în direcția îndeplinirii scopurilor ideologiei lor, Marea Resetare, alături de Agenda 2030.

Forumul Economic Mondial vrea reducerea numărului de mașini prin eliminarea proprietății

WEF – condus de inginerul german Klaus Schwab, al cărui tată a lucrat cândva pentru aparatul Partidului Nazist – a declarat că eforturile anterioare de a-și implementa planurile „au suferit eșecuri neprevăzute din cauza pandemiei de COVID-19, a impactului negativ major al schimbărilor climatice și a creșterii costul alimentelor și combustibilului peste tot din cauza conflictului din Ucraina”.

Liderii și reprezentanții globali sunt, prin urmare, chemați să „elaboreze o strategie” și să accelereze progresul a ceea ce WEF definește ca „probabil cel mai mare efort uman întreprins vreodată pentru a crea societăți pașnice, juste, egale și durabile”.

Marea Resetare – țările trebuie să respingă interesele suverane și să prioritizeze „agenda globală”

Departamentul ONU pentru Afaceri Economice și Sociale a susținut că „va fi nevoie urgentă de soluții practice care pot accelera progresul în ceea ce privește Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite (ODD)”.

Cele șaptesprezece obiective care cuprind Agenda 2030 au fost compilate pentru prima dată în 2015 și au fost convenite de către 191 de guverne ale statelor membre ale ONU, dar nu și de cetățenii acestora, la vot. Aceste „obiective” includ aspirații lăudabile, cum ar fi „abolirea sărăciei” și eradicarea foametei în lume, printre obiectivele globaliste mai nefaste în domeniile ideologiei de gen și ale economiei socialiste de stânga dură.

La Davos 2o21, WEF a discutat public despre cum aceste obiective pot fi utilizate pentru a realiza „Marea Resetare”, care ar face ca oamenii obișnuiți să nu dețină nimic personal. WEF susține că acest lucru va crește fericirea în lume.

Marea Resetare a început deja de 2 ani. Nu vei deține nimic și vei fi fericit

WEF se concentrează pe așa numita „participare civică” pentru a-și impune planurile. Ei descriu acest lucru ca abordând „inegalitatea economică, dezechilibrele de gen, corupția și degradarea mediului”.

„În încercarea de a reconstrui mai bine (Bulid Back Better)”, spune WEF, „societatea civilă propune noi modalități de a atinge obiectivele și de a crea o lume mai bună post-pandemie”.

Cum va arăta aceasta este ceva asemănător comunismului, pentru că o lume mai bună este una în care „beneficiile sunt răspândite uniform”, deoarece „dezvoltarea trebuie să fie despre eliberarea de frică și eliberarea de dorință”.

Acest lucru pare să fie foarte în concordanță cu agenda WEF, în care toată lumea lucrează împreună pentru „binele comun”, mai degrabă decât să țintească pentru profit sau recompensă pentru munca grea depusă sau riscurile asumate.

WEF intenționează să adune lideri mondiali după ce foarte anticipatul Raport de progres privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă va fi publicat de secretarul general al ONU, Antonio Guterres, la sfârșitul acestui an. „Raportul din acest an”, insistă WEF, „este deosebit de crucial deoarece ne apropiem de jumătatea Agendei 2030”.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading