Forumul Economic Mondial vrea reducerea numărului de mașini prin eliminarea proprietății

by | 1 Aug 2022 | Social

Elitele globaliste spun că prea mulți oameni dețin vehicule private și asta nu face bine planetei.

Forumul Economic Mondial (WEF) a publicat o lucrare în care cere să nu mai existe mașini proprietate privată pentru că aceasta însemnă risipă. WEF susține că partajarea mașinilor este calea de urmat pentru a reduce cererea globală de metale prețioase și combustibili fosili.

„Această tranziție de la combustibilii fosili la surse regenerabile va avea nevoie de rezerve mari de metale critice, cum ar fi cobalt, litiu, nichel, pentru a numi câteva”, conform raportului WEF de la începutul acestei luni. „Lipsa acestor minerale critice ar putea crește costurile tehnologiilor de energie curată”.

Cele mai multe mașini, susține controversasta organizație, abia sunt conduse, iar un model universal care îi va duce pe consumatori „de la deținerea la utilizarea” mașinilor lor este calea de urmat.

„O mai mare partajare poate reduce proprietatea asupra echipamentelor inactive și, prin urmare, utilizarea materialelor”, a susținut grupul, indicând statisticile care arată că în Anglia mașinile private sunt conduse „doar 4% din timp”. Ei susțin că oamenii ar trebui să-și vândă mașina și în loc, să închirieze.

Platformele de partajare a mașinii precum Getaround și BlueSG au profitat deja de această oportunitate pentru a oferi vehicule în care plătiți pe oră utilizată”.

Potrivit WEF, încetarea proprietății private face parte din Marea Resetare, este esențială și poate fi aplicată la orice, de la mașini la case private.

Marea Resetare a început deja de 2 ani. Nu vei deține nimic și vei fi fericit

WEF nu este singurul care vede vinovăție în deținerea unui vehicul pentru uz privat.

Agenția Internațională pentru Energie (IEA) a cerut guvernelor globale să reducă de urgență aprovizionarea cu petrol către consumatorii interni. Planul IEA în 10 puncte are ca scop impunerea „schimbării în comportamentul consumatorilor” și reducerea cererrii de benzina și motorina la pompă.

IEA cere ca șoferii să meargă cu viteza redusă, să renunțe la mașini în anumite zile, să le împartă cu alții, să lucreze de acasa sau să meargă cu bicicleta.

Toate aceste cereri vin în timp ce toți acești birocrați elitiști merg cu avioane private și mașini scumpe, străbătând lumea în lung și-n lat pentru îndeplinirea idealurilor globaliste.

Agenția Internațională pentru Energie – plan pentru economisirea petrolului pe spinarea omului de rând

 

Etichete: Marea Resetare | WEF

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading