Marea Resetare a început deja de 2 ani. Nu vei deține nimic și vei fi fericit

by | 20 Jan 2022 | Fact-Check

Suntem pregătiți să avem o discuție serioasă despre influența Forumul Economic Internațional? Marea Resetare (The Great Reset) nu mai poate fi respinsă ca o teorie a conspirației. Ei și-au lansat manifestul prin site-uri web, videoclipuri și cărți. Planul este ca până în 2030: „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”.

În ultima vreme, WEF a promovat un concept numit „The Great Reset” (Marea resetare), ca temă a întâlnirii lor din 2020 și ca titlu al unei cărți de Klaus Schawb, în care sunt necesare schimbări fundamentale ale ordinii sociale, politice și economice mondiale. Am scris mai pe larg în articolul Forumul Economic Mondial: Lockdown-ul îmbunătățește în liniște orașele din întreaga lume

Toată lumea suferea în carantină, elitele vedeau perfecțiunea vieții în orașe goale:

Scopul Marii Resetări: Nu deții nimic, nu ai intimitate dar viața n-a fost niciodată mai bună

Fără numerar

Pe măsură ce economia mondială iese din criza cauzată de pandemie, elitele globale au cerut o „Mare Resetare”. Un aspect al acestei resetari globaliste este o mișcare de tranziție către o societate fără numerar”. Pe site-ul lor citim:

Dacă vizitați China astăzi, totuși, există șanse mari să vedeți oameni plătind pentru lucruri folosind recunoașterea facială pe telefoanele lor. Aceasta este o schimbare radicală, dar este doar începutul revoluției numerarului.

Guvernul  este evident motivat să creeze o economie fără numerar, deoarece un astfel de sistem le permite oficialilor guvernamentali să urmărească fiecare tranzacție. Fiecare persoană va fi astfel controlată permannt financiar.

Laserele vor urmări oamenii „după bătăile inimii”

„Sistemele de recunoaștere facială sunt adesea blocate de măștile faciale, dar bătăile inimii tale sunt la fel de unice ca și fața ta”, a spus Forumul Economic Mondial.

WEF a continuat spunând că agenția spațială americană NASA a dezvoltat „un sistem care vă poate identifica după bătăile inimii folosind un laser”.

„Ce schimbări din epoca pandemiei ați dori să le vedeți să devină permanente?” i-a întrebat grupul pe adepţii săi. Urmăriți video-ul până la capăt să vedeți cum veți lucra ca prizonierii de acasă, copii nu vor mai vedea copil în carne și oase pentru că vor învăța „în ritmul lor, de acasă”, nu vei mai mânca în oraș deci nu vei mai socializa cu adevărat. Vei fi identificat după bătăile inimii (WTF!) nu știm de ce.

Avem nevoie de o „Mare Resetare” a capitalismului

După chiar vorbele lui Schwab, lumea trebuie să „acționeze împreună și rapid pentru a reînnoi toate aspectele societăților și economiilor noastre” – pe scurt, spune el, industria trebuie să fie transformată.

Nu, mersi, am mai resetat o dată capitalismul. S-a numit comunism.

Argumentele WEF cu privire la restructurarea economiei globale nu sunt decât  o încercare periculoasă de a impune socialismul și de a desființa societatea tradițională sau ce a mai rămas din ea.

Lumea trebuie să acționeze împreună și rapid pentru a reînnoi toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contractele sociale și condițiile de muncă. Fiecare țară, de la Statele Unite până la China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie să fie transformată (site-ul WMF)

România a trăit filmul ăsta iar părinții și bunicii noștri tot asta au auzit din 1945 până în 1989. Și atunci s-a modifict toată industria, capitalul, școala, viața,  societatea.

Predicții pentru cum va arăta lumea în 2030, după ideile Forumul Economic

Nu vei deține nimic. Și vei fi fericit.

Ceea ce vrei, vei închiria și va fi livrat cu dronă.

Un miliard de persoane vor fi strămutate de schimbările climatice.

Va trebui să facem o treabă mai bună cu primirea și integrarea refugiaților.

Valorile occidentale vor fi testate până la punctul de rupere.

Dar ce mai găsim în mintea întunecată a lui Klaus Schawb, artizanul Marii resetări?

Lumea crede că doar Marea Resetare e problema. Ei bine, nu. Schawb e problema. Să vedem ce scrie el în cartea Modelarea viitorului celei de-a patra revoluții industriale, din 2018. Să vedem câteva pasaje.

Cineva s-a uitat prea mult la Minority Report și vrea să avem un departament de pre-crime pentru detectarea infracțiunilor înainte să se petreacă:

Pe măsură ce capacitățile în acest domeniu se îmbunătățesc, va crește tentația agențiilor de aplicare a legii și a instanțelor de a utiliza tehnici pentru a determina probabilitatea unei activități infracționale, a evalua vinovăția sau chiar a recupera amintiri direct din creierul oamenilor.

Chiar și trecerea unei frontiere naționale ar putea implica într-o zi o scanare detaliată a creierului pentru a evalua riscul de securitate al unei persoane.

El precizează, de asemenea, că microcipurile implantabile vor fi piatra de temelie a unei agende transumaniste care va îmbina omul cu mașina.

Dispozitivele externe de astăzi, de la computere portabile la căști de realitate virtuală, aproape sigur vor deveni implantabile în corpurile și creierul nostru.

Microcipurile active implantabile care sparg bariera cutanată a corpului nostru” vor „schimba modul în care interacționăm cu lumea” și ne vor forța „să ne întrebăm ce înseamnă să fii om

O astfel de tehnologie ar putea facilita, de asemenea, exprimarea „gândurilor sau stărilor de spirit potențial neexprimate prin citirea undelor cerebrale și a altor semnale”, potrivit Schwab.

Schwab sugerează că populația ar putea fi încurajată să adopte cipuri pentru citirea  creierului ca parte a unui model de afaceri care implică pe cineva „să schimbe accesul la gândurile sale pentru opțiunea de economisire a timpului de a scrie o postare pe rețelele sociale numai după gând”.

Reuters spune ca e falsă ideea că Marea Resetare e parte a unui plan amenințător de a controla oamenii

Mai sus ați citit o grămadă de idei pe care elitele le văd dezirabile pentru viitorul apropiat. Pe noi nu ne-a întrebat însă nimeni.

O parte iar din planul conducătorilor nealeși ai lumii:

O lume globalizată este cel mai bine gestionată de o coaliție auto-selectată de corporații multinaționale, guverne și organizații ale societății civile.


Iată ce spune Reuters:

Dar ce vedem noi aici? Ia uite ce legătură strânsă între Reuters și Forumul Economic Internațional. Credeați că elitele nu se apără unele pe altele?

Nu uitați: dorința lor, refuzul nostru!

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading