CEO-ul companiei aeriene RYANAIR cere ca nevaccinații “idioți” să fie excluși din societate

by | 23 Dec 2021 | Economie

Michael O’Leary, CEO-ul Ryanair, a declarat că oricine refuză vaccinarea ar trebui să fie complet izolat de societate, inclusiv să nu i se permită să călătorească, să meargă la supermarket pentru a lua mâncare sau la farmacie pentru a lua medicamente.

“Dacă nu ești vaccinat, nu ar trebui să ai voie să intri în spital, să nu ai voie să zbori, să nu ai voie să mergi în metroul londonez și să nu ai voie în supermarketul local sau la farmacia ta”, a spus directorul companiei aeriene, conform The Telegraph.

“Poți să stai acasă să-ți faci cumpărăturile online de medicamente și alimente. Dar nu ar trebui să mergi la muncă sau să mergi cu transportul public decât dacă ai un certificat de vaccin”, a clarificat O’Leary.

O’Leary a recunoscut că a face vaccinurile obligatorii este “o încălcare a libertăților voastre civile”, dar a adăugat că soluția este “pur și simplu să vă facă viața atât de dificilă. Sau să existe o mulțime de lucruri pe care nu le poți face decât dacă te vaccinezi.”

Numindu-i pe cei nevaccinati „idioți”, șeful Ryanir a mai spus:

“Nu cred că guvernele ar trebui să permită acelor oameni care nu sunt vaccinați să meargă să îi infecteze pe toți ceilalți”.

(nota editorului: acest măscărici uită să precizeze că toți acești “idioți” sunt sănătoși, nu testați pozitiv, dar cu vaccin la bord lăsați liberi în societate)

O’Leary a declarat sardonic: „Recunoaștem dreptul tuturor de a decide să nu se vaccineze. Dacă vă opuneți personal vaccinării, pentru că este o uriașă conspirație guvernamentală/farmaceutică; în afară de faptul că ai fi în mod evident un idiot, îți respectăm dreptul de a fi idiot.”

Ryanair a fost anterior pedepsită de agenția de standarde de publicitate din Marea Britanie, după ce a derulat o campanie de promovare a vânzării de zboruri de vară cu sloganul “Vaccineaza-te & Du-te!”, în ciuda faptului că a declarat anterior că nu ar fi necesar ca pasagerii să facă un vaccin COVID înainte de a zbura cu această companie.

Și alte companii aeriene au indicat că nu vor permite pasagerilor care nu au făcut vaccinul să zboare, inclusiv Singapore Airlines, care a devenit primul transportator care a lansat oficial un pașaport COVID.

În urmă cu un an, o agenție de turism din Marea Britanie a anunțat că va boicota compania aeriană Qantas din cauza politicii sale “fără vaccin, fără zbor”, spunând că turiștii ar trebui să aibă libertatea de a alege, însă acum se pare că permisele de vaccin devin omniprezente și vor fi adoptate de fiecare companie aeriană. .

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading