N-aveți bani să plătiți căldura? Săriți, faceți curat, stați îmbrățișați să vă încălziți

by | 13 Jan 2022 | Economie

Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din Marea Britanie a stârnit furie după ce a recomandat gospodăriilor să economisească pe facturile de încălzire în această iarnă „îmbrățuindu-și” pisicile sau „făcând câteva sărituri”.

Ovo Energy a trimis luni clienților un e-mail în care a enumerat zece „moduri simple și eficiente din punct de vedere al costurilor de a vă menține cald în această iarnă”.

Printre acestea se numără „o îmbrățișare cu animalele de companie și cu cei dragi pentru a vă ajuta să rămâneți confortabil”, să mâncați „boluri copioase de terci”, să rămâneți la „băuturi fără alcool” și să mâncați ghimbir – dar nu și chilli, „pentru că vă face să transpirați”.

Sunt incluse, de asemenea, sfaturi potrivite pentru „mișcare” incluzând sărituri, curat în casă sau „provocarea copiilor la un concurs de hula-hoop”.

E-mailul, despre care a scris Financial Times, a fost trimis clienților SSE Energy Services, care a fost cumpărat de Ovo în 2020.

Parlamentarii au numit sfatul „insultător” și „ofensator”, deoarece britanicii se confruntă cu o criză puternică a costului vieții. O persoană din guverna declarat pentru FT că sfatul de a mânca terci și de a elimina alcoolul este „ca un coșmar Dickensian”.

Un purtător de cuvânt al Ovo a declarat pentru FT: „Înțelegem cât de dificilă va fi situația pentru mulți dintre clienții noștri în acest an.”.

Lucrăm din greu pentru a găsi soluții semnificative pe măsură ce ne apropiem de această criză energetică și recunoaștem că conținutul acestui blog a fost evaluat prost și inutil. Suntem jenați și ne cerem scuze sincer.

Etichete: absurd

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading