33 de milioane de mobile au fost urmărite ilegal de statul canadian în pandemie

by | 4 Jan 2022 | Extern

COVID a fost o binecuvântare pentru birocrații guvernamentali obsedați de control din întreaga lume. Spectrul unei “pandemii” le-a oferit o scuză pentru a trece peste preocupările tradiționale cu privire la confidențialitate, în numele luptei cu o infecție, care dacă nu este tratată devreme, este o amenințare mai ales pentru persoanele în vârstă și pentru cei care suferă deja de probleme grave de sănătate.

De cele mai multe ori, publicul nu știe că guvernele lor îi spionează. Așa a fost cazul în Canada, unde, până în urmă cu câteva zile, publicul nu știa că guvernul le urmărea mișcările folosind datele despre locația telefonului mobil, conform National Post.

Agenția de Sănătate Publică din Canada a accesat datele de locație de pe 33 de milioane de dispozitive mobile pentru a monitoriza mișcarea oamenilor în timpul carantinei, a dezvăluit agenția săptămâna aceasta.

Au “dezvăluit” doar pentru că au fost prinși: Existența programului a fost adusă mai întâi în atenție de către Blacklock’s Reporter.

Bineînțeles că “urgența” pandemiei a fost cauza și normal, totul spre binele populației:

“Din cauza urgenței pandemiei, (PHAC) a colectat și utilizat date de mobilitate, cum ar fi datele de localizare a turnurilor celulare, pe parcursul răspunsului la COVID-19”, a declarat un purtător de cuvânt pentru National Post.

Acum că au acces la date, există o mulțime de alte lucruri pe care birocrații vor să le știe despre colegii lor canadieni:

Agenția plănuiește să urmărească mișcarea populației pentru aproximativ următorii cinci ani, inclusiv pentru a aborda alte probleme de sănătate publică, cum ar fi “alte boli infecțioase, prevenirea bolilor cronice și sănătatea mintală”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Protejarea sănătății mintale, asigurându-vă că oamenii nu intră în contact cu cine nu trebuie, nu? Guvernul care urmărește mișcările tale pentru a-ți proteja sănătatea mintală mi se pare destul de totalitar, nu?

Pare că omenirea se întoarce de unde a plecat.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading