Analistul Steffen Löhnitz: Numărul de cazuri falsificate cu circa 60% în Austria

by | 30 Jan 2022 | Extern

Cifrele oficiale ale cazurilor de Covid-19 din Austria sunt incorecte și manipulate, explică inginerul analist Steffen Löhnitz. Au fost exagerate și folosite pentru a justifica intervenții necorespunzătoare în drepturile fundamentale.

„Un guvern de stat care, în cooperare cu guvernul federal, falsifică numărul de cazuri de ordinul a aproximativ 60 la sută pentru a justifica obiectivele actuale ale politicii sale, în special lockdown-ul din 11/12-2021 în Austria, am considerați ca fiind comparabile cu activitățile unei organizații criminale.”

Asta spune Steffen Löhnitz, care a avut de-a face cu cifrele corecte în legătură cu boala corona de multă vreme iar acum face publice aceste dovezi.

Pentru perioada 25 octombrie 2021 – 23 decembrie 2021, Löhnitz a documentat și a demonstrat că așa-numitele „cazuri active” sunt incorecte în datele despre corona. El îi acuză pe cei responsabili de manipulare deliberată prezentand concluziile într-o conferință de presă pe 21 ianuarie transmisă în live feed de Epoch Times Germania.

El se referă la valorile curente din toate statele federale austriece, care sunt încorporate zilnic în baza de date EMS a AGES ( Agenția pentru Sănătate și Siguranță Alimentară ).

S-a justificat lockdown-ul din noiembrie-decembrie 2021? Dar vaccinarea obligatorie?

Potrivit lui Löhnitz, cifrele umflate și manipulate au fost folosite pentru restricții exagerate ale drepturilor fundamentale, pentru discriminarea unor părți mari ale populației și pentru daune economice aduse persoanelor, companiilor și comunităților.

O realitate complet falsă a fost creată prin manipularea continuă a numerelor. Fără cifre mărite intenționat, nu ar fi fost posibil să se justifice ingerința guvernului în drepturile fundamentale. Löhnitz abordează în primul rând întrebarea dacă lockdown-ul a fost justificat în Austria și dacă vaccinarea obligatorie este permisă pe baza acestor date.

În legătură cu rezultatele sale, el mai explică :

„O astfel de fraudă masivă, o asemenea manipulare a populației în Austria și Germania a depășit tot ce știam din trecutul meu în RDG, tot ce mi-am putut imagina și ceea ce aș fi crezut că este posibil”.

Löhnitzși-a prezentat analizele în detaliu pe site-ul verlag-visionär.at  iar înregistrările video pot fi găsite încă pe youtube:



Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading