Artizanii “Marii resetări”a lui Klaus Schwab conduc Canada către totalitarism

by | 24 Feb 2022 | Extern

Guvernul Canadei este plin de îndoctrinați ai Forumului Economic Mondial (WEF) al lui Klaus Schwab. Agenda brutală a WEF este implementată în Canada cu toată violența de către acești artizani ai  “Marii resetări” (pregătiți la școala lui Schwab) șî ne oferă un mic preambul a ceea ce urmează în viitor.

Viceprim-ministrul Canadei și ministrul de finanțe al țării, Chrystia Freeland, ocupă un loc de top la Forumul Economic Mondial (WEF) din 2019. Ministrul de externe de atunci al celei de-a doua țări ca mărime din lume ca suprafață a fost de atunci în consiliul de administrație (board of trustees) al organizației globaliste. Acesta este cel mai înalt nivel administrativ al WEF, acest lucru însemnând ca este o persoană de bază a acestei organizații a lui Schwab. Ministrul Familiilor Karina Gould, ministrul inovației François-Philippe Champagne și fostul deputat Scott Brison sunt de asemenea discipolii lui Schwab. Șeful NPD social-democrat de opoziție, Jagmeet Singh, face, de asemenea, parte din clica de la Davos.

Legea cu puteri nelimitate pentru Trudeau și efectele sale

Legea de urgență introdusă de Justin Trudeau în Canada (cam ca o stare de alertă, la noi), care a fost aspru criticată în cercurile politice și sociale, ar putea rămâne pe termen lung în Canada. Prin această lege dictatorială Trudeau a înnăbușit protestele camionagiilor care cereau ridicarea restricțiilor. Aceștia au fost arestați cu sutele, au fost bătuți de poliție, camioanele le-au fost confiscate, conturile bancare înghețate și sunt puși sub urmărire penală de procuratură pentru ocupație ilegală, fiind tratați în același fel cu teroriștii.

În acest moment Trudeau este presat foarte tare în Parlament și de către asociațiile de apărarea drepturilor civile să renunțe de urgență la puterile autoritare pe care și le-a dat. El s-a umplut de ridicol ieri când a condamnat Rusia pentru autoritarism, el însuși fiind în acea poziție. Dar cel mai rău i-au picat articolele din presa progresistă internațională cu credibilitate în rândul politicienilor stângiști ca Trudeau, din toată lumea. Este vorba de The New York Times, Economist and Financial Times care s-au întrecut în a-l critica pentru acapararea de putere pentru destrămarea unor proteste pașnice dar gălăgioase pentru ridicarea restricțiilor și dreptul la muncă.

Vicepremierul Chrystia Freeland intenționează să permanentizeze sistemul invaziv de supraveghere financiară introdus în cadrul “Legii de urgență” pentru a putea distruge și suprima complet protestele împotriva privării de libertăți civile și pentru a elimina orice opoziție. Freeland este, de asemenea, un absolvent al Young Global Leaders , care sunt loiali lui Schwab. Ei au fost îndoctrinați cu o înțelegere autoritara a puterii, iar Canada urmează să-și cedeze suveranitatea viziunii globale a lui Schwab. Ea a declarat:

“Începând de astăzi, toate platformele de crowdfunding și furnizorii de servicii de plată pe care îi folosesc trebuie să se înregistreze la FINTRAC și să raporteze tranzacțiile mari și suspecte către FINTRAC (Centrul de analiză a tranzacțiilor financiare și a rapoartelor din Canada). Acest lucru va ajuta la reducerea riscului ca aceste platforme să primească fonduri ilicite; creșterea calității și cantității informațiilor primite de la FINTRAC; și să ofere mai multe informații pentru a ajuta la investigațiile de aplicare a legii cu privire la aceste blocaje ilegale.”

Trudeau face, de asemenea, parte din “elita” Davos a lui Schwab

Trudeau este un politician viclean îndoctrinat la Forumul Economic Mondial. A fost un elev al inițiativei lui Klaus Schwab “Liderii de mâine”. Klaus Schwab a făcut următoarea declarație la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial de la Davos din ianuarie 2016, la mai puțin de trei luni după ce Justin Trudeau a preluat funcția de prim-ministru al Canadei în urma alegerilor din noiembrie 2015:

În ea îl laudă peste măsură pe premierul canadian și declară aproape public cât de mult controversatul politician este doar o marionetă a lui – ca atât de mulți alți politicieni din lume. Marionete care ascultă cu respect și pun în aplicare politicile lui Schwab în țările lor fără a le pune la îndoială. O agendă a unui viitor distopic uniform în care oamenii sunt doar niște furnici care nu contează. Acest lucru este detaliat public înplanurile pentru Marea Resetare și A patra revoluție industrială.

În 2017 , el a spus despre Trudeau:

“Trebuie să spun că atunci când menționez nume precum doamna Merkel, chiar și Vladimir Putin și așa mai departe, toți erau tineri lideri globali ai Forumului Economic Mondial. Dar ceea ce suntem cu adevărat mândri acum este că intrăm în cabinete cu generația tânără, precum prim-ministrul Trudeau, președintele argentinian și așa mai departe … Este la fel în Argentina și acum și în Franța…”

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading