Barurile și restaurantele intră în grevă în Grecia, raportând pierderi masive

by | 17 Nov 2021 | Extern

Industria de catering, pub-urile, cafenelele și restaurantele au intrat în grevă de marți (16 noiembrie) pentru a protesta împotriva măsurilor guvernamentale COVID, care, potrivit acestora, au dus la pierderi de venituri de 30-50% și amenință locurile de muncă în sector.

Marți, membrii Federației Elene a Restaurantelor vor înainta o petiție biroului primului ministru Kyriakos Mitsotakis.

„Spre deosebire de alte locații (biserică, stadioane, transport public), industria de catering are de demonstrat rate mari de vaccinare, în ciuda costurilor și neplăcerilor în funcționarea afacerilor”, a spus președintele Asociației Generale a Industrielor Alimentare și Vinificatoare din Grecia, George Kavvathas. .

Kavvathas a subliniat că există o reducere de 30-50% a cifrei de afaceri la nivel național.

La rândul său, ministrul dezvoltării, Adonis Georgiades, a acuzat profesioniștii din catering de „ingratitudine”, subliniind că industria de catering a fost subvenționată semnificativ în comparație cu alte sectoare în timpul pandemiei.

El a adăugat că preocupările oamenilor de afaceri ar trebui să fie îndreptate către cei nevaccinați, „din moment ce este vina lor că epidemia continuă să existe”.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading