BREAKING Anglia ridică restricțiile: purtarea măștii, certificatul verde, munca de acasa

by | 19 Jan 2022 | Extern

Boris Johnson a anunțat că Anglia va ridica restricțiile privind coronavirusul din Planul B, după ce a susținut că „oamenii noștri de știință cred că este probabil ca valul omicron să fi atins acum vârful la nivel național” anunță The Telegraph.

Oamenilor nu li se va mai spune să lucreze de acasă și, de joi săptămâna viitoare, când măsurile Planului B expiră, folosirea certificatului verde obligatoriu Covid se va încheia, a spus Johnson.

De asemenea, Guvernul nu va mai obliga la purtarea măștilor de față nicăieri de joia viitoare și vor fi scoase din sălile de clasă începând de joia aceasta.

Premierul a mai spus că cerința legală impusă persoanelor cu coronavirus de a se autoizola va putea expira atunci când reglementările vor expira pe 24 martie, iar acea dată ar putea fi anticipată.

Vestea vine pe măsură ce nivelurile de infecție cu Covid scad în majoritatea părților Regatului Unit pentru prima dată de la începutul lunii decembrie.

Prim-ministrul le-a spus parlamentarilor că Guvernul a luat „o altă cale” în mare parte din Europa și „datele arată că, în repetate rânduri, acest Guvern a luat cele mai dure decizii corecte”.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading