Camera de urgențe a unui spital din statul New York s-a închis deoarece angajații refuză vaccinarea

by | 29 Nov 2021 | Extern

O cameră de urgență dintr-un spital din New York și-a încetat funcționarea deoarece personalul a refuzat să vină la posturi, refuzând să respecte obligativitatea vaccinării anti-COVID.

O declarație emisă de spitalul Mount Sinai South Nassau notează că lucrătorilor li s-a dat un ultimatum fie să se vaccineze, fie li se interzice să vină la muncă. Un număr semnificativ de angajați a ales-o pe cea din urmă, ceea ce a dus la închiderea camerei de urgențe.

„Departamentul de Urgență din Long Beach, operat de Mount Sinai South Nassau, va fi închis temporar începând cu ora 15:00, din cauza lipsei de personal medical”, se anunță în comunicat.

Rapoartele au sugerat că ER urmează să se redeschidă după ce absența personalului a fost rezolvată, totuși incidentul evidențiază impactul pe care vaccinarea forțată îl are asupra serviciilor de sănătate. Probabil că acei lucrători care continuă să refuze să respecte ordinul vor fi pur și simplu înlocuiți cu noi lucrători care vor face acest lucru.

Ordinul de vaccinare pentru lucrătorii din domeniul sănătății a fost anunțat în august de Departamentul de Sănătate al statului New York, scutirile religioase în general nefiind acordate.

Recenta închidere a acestei camere de urgență vine în momentul în care asistentele și oficialii de la Spitalul de Copii unde au fost transportați toți copiii răniți recent în oribilul atac cu mașina din Waukesha au dezvăluit că tratamentul este îngreunat de lipsa de personal cauzată de ordinul de vaccinare anti-COVID.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading