Canada: Animalele de la Zoo sunt vaccinate “voluntar” obligatoriu anti corona

by | 4 May 2022 | Extern

Domnia globalist-autoritariană a lui Justin Trudeau, prim-ministrul de extremă stânga al Canadei a produs valuri de indignare în întreaga lume în vremea pandemiei. Acum oamenii sunt obișnuiți cu bizareriile venite din Canada. Dar parcă ce e mai ciudat acum urmează.

Trebuie să citești de 2 ori ca să crezi ce vezi!

Grădina Zoologică din Toronto susține că animalele din grădina zoologică vor în mod deliberat să fie vaccinate împotriva Covid-19!

Ceea ce sună ca o glumă proastă seste de fapt  opera propagandistică a unor minți aservite și afectate iremediabil de religia Corona.

Animalele primesc vaccinul Zoetis special dezvoltat pentru animale, un vaccin ARNm Covid-19. Zoetis este fosta divizie de sănătate animală a Pfizer (Pfizer Animal Health), care a fost separată de compania-mamă din New York în 2013. Nu se știe dacă vaccinul lui Zoetis se bazează pe vaccinul ARNm de la Pfizer. Cu toate acestea, comunicatul de presă al grădinii zoologice spunea că Zoetis nu i-au fost transmise „rapoarte semnificative” despre efecte secundare.

Toate animalele de la primate la nevăstuici și dihori la tigri și porci trebuie să fie vaccinate cu acesta și niciun animal nu va rămâne nevaccinat, a spus grădina zoologică.

Aceste vaccinări sunt voluntare. Animalele vin voluntar la deținători și apoi sunt vaccinate. În unele zile se alătură. În alte zile, ei nu participă. Așa că vom continua să lucrăm până când vom vaccina toate cele 120 de animale, a declarat Dolf DeJong, CEO Zoo Toronto pentru CP24

Atât de voluntar, încât animalele nici nu știu că “aleg” să primească tratamente medicale, intervenții sau consultații, o practică comună în toate grădinile zoologice.

„Animalul poate pleca oricând, depinde complet de el dacă vrea să participe sau nu. Unele zile au mai mult succes decât alte zile și asta este în regulă. Dar oferind animalelor opțiunea de a participa la propria îngrijire a sănătății ne permite să le monitorizăm sănătatea mai îndeaproape și mai eficient, fără a provoca stres nejustificat”, spune un lucrător al grădinii zoologice în videoclip:

Mamiferele au fost vaccinate împotriva Covid-19 într-o serie de grădini zoologice, cum ar fi Grădina Zoologică Oakland din California, Grădina Zoologică Denver din Texas sau Grădina Zoologică Phoenix din Arizona, inclusiv numeroase specii pe cale de dispariție. Întrebarea privind necesitatea medicală a vaccinărilor Covid pentru animalele din grădina zoologică este una fără răspuns logic. Este de la sine înțeles că aceasta este doar o cascadorie publicitară pentru industria farmaceutică.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading