Ce au reușit americanii în Afganistan: soldați părăsiți, studii de gen, steaguri curcubeu. Propaganda a învins!

by | 24 Aug 2021 | Extern

La această oră 15.000 de soldați americani și zeci de mii de colaboratori afgani se chinuie sa fugă din Afganistan, părăsiți fiind de SUA, al căror președinte cu senilitate spune că misiunea s-a încheiat. Oameni se agață disperați de aviooane ce decolează, mame își aruncă pruncii în brațele americanilor. 20 de ani și 2.000 de miliarde de dolari a costat acest război care a reușit doar să consolideze sărăcia extremă, producția record de heroină și împietrirea în tribalism a societății afgane. În continuare, țările occidentale nu înțeleg că astfel de țari nu se pot moderniza după model democratic.

Și totusi într-un astfel de context, extremiștii de stănga cu preocupări eminamente sexuale, au reușit prin propagandă să infiltreze în programele organizate de ONU cele mai aberante idei de pus în practică într-o țară unde doar bărbații au drepturi iar educația pare un concept abstract.

Conform datelor oficiale americane, s-au cheltuit aproape 800 de milioane de dolari pe “studiile de gen” în Afganistan. Asta doar la capitolul “cheltuieli directe”, dar “criteriile de gen” au fost impuse, practic, tuturor celorlalte programe de asistenţă, ceea ce face ca totalul să fie, de fapt, mult mai mare. Şi ce s-a obţinut cu asta?

Concret, Universitatea din Kabul organizează un “Program de masterat în studii de gen și femei” încă din 2015. Care este misiunea programului? Citim pe site-ul universității:

“Principala misiune a desfășurării programului de masterat în științe sociale de gen este de a extinde cunoștințele cadrelor în funcție ale facultății și cu formarea mai multor studenți; putem menține cerința altor universități și ministere conexe cu acest program. Având în vedere necesitatea, desfășurarea acestui program este considerată esențială și vitală pentru Universitatea din Kabul, în special pentru facultatea de științe sociale.

Acest program po0ate oferi oportunități pentru talente și capacități umane ascunse și poate promova condiții mai bune de cercetare și, în cele din urmă, poate încredința cadrelor experimentate și fiabile comunității științifice afgane.”

Ce alte realizări mărețe mai au americanii la Kabul? Cea mai importantă este cea a sexo-marxiștilor lui Biden care au afișat pe (doar) paginile de Facebook și Twitter steaguri curcubeice. N-au avut curaj s-o facă și fizic. Urmează, probabil..

Și totuși care este situația in Afganistan în privința educației? UNICEF ne spune sec: 3,7 milioane de copii nu merg la școală, 60% din ei fiind fete.

Dar să vedem ce drepturi au oamenii curcubeu în Afganistan: Wikipedia ne spune – “Constituția Afganistanului stabilește proeminența legii Sharia ca un precursor al tuturor celorlalte legi, politici și reglementări, permițând interpretări religioase de către stat în interzicerea tuturor formelor de activitate sexuală de același sex.” Deci nu au drepturi, doar cel de a fi pedepsit prin lege, chiar la moarte.

Deci mii de miliarde de dolari au fost cheltuite pe o utopie, pe tichia de margaritare a chelului. De ce nu s-au ridicat infrastructură, utilități, locuințe, școli adevărate? Pentru că propaganda curcubeu este mult mai puternică precum vedeți în toate țarile, vocile celor foarte puțini acoperă isteric vocile celor foarte mulți și obosiți.

 

 

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading