Declarație G20: În viitor, certificatele de vaccinare vor fi necesare pentru călătoriile internaționale

by | 22 Nov 2022 | Extern

Sunt lucruri îngrijorătoare în declarația finală a summitului G20 de la Bali. De exemplu, intenția de a se baza în general pe pașapoartele de vaccinare pentru călătoriile internaționale. Cenzura urmează să fie, de asemenea, mai înăsprită. Toate aceste evoluții sunt în conformitate cu „Marea Resetare”, pe care Klaus Schwab i s-a permis să o propage și la această întâlnire de elită.

De la introducerea certificatului de vaccinare Covid în cursul nebuniei generale din jurul noului virus, criticii măsurilor au avertizat cu privire la obligația de a deține un astfel de document. Segregarea dintre cei vaccinați și cei nevaccinati – așa-numitul apartheid prin vaccinare – a asigurat o societate cu două clase de la răspândirea vaccinului Covid. Un pas care a distrus prieteniile, a divizat familii și a distrus mijloacele de trai. Cu toate acestea, țările G20 vor să rămână la acest principiu. De altfel și acum SUA cere un astfel de document la intrarea în țară pentru vizitatori (nu și emigranți ilegali!).

În declarația finală comună a summitului G20 de la Bali, șefii de stat și de guvern laudă tehnologia experimentală de vaccinare cu ARNm și eforturile Organizației Mondiale a Sănătății de a o implementa în întreaga lume. Ei au confirmat, de asemenea, că intenționează să rămână pe viitor la sistemul pașapoartelor de vaccinare pentru călătoriile internaționale. După cum se precizează în secțiunea 23 a documentului:

Sprijinim Centrul OMS pentru Transferul Tehnologic al Vaccinurilor ARNm și toate ramurile din toate regiunile lumii, cu scopul de a face schimb de tehnologie și know-how tehnic pe bază voluntară și în condiții convenite de comun acord. Salutăm cercetarea și producția în comun de vaccinuri, inclusiv o cooperare sporită între țările în curs de dezvoltare.

Recunoaștem importanța standardelor tehnice comune și a metodologiilor de verificare în conformitate cu RSI (2005) pentru a facilita călătoriile internaționale fără întreruperi, interoperabilitatea și acceptarea soluțiilor digitale și non-digitale, inclusiv dovada vaccinării. Susținem dialogul și cooperarea internațională continuă în stabilirea de rețele globale de sănătate digitală de încredere, ca parte a eforturilor de a consolida prevenirea și răspunsul la viitoarele pandemii, care ar trebui să se bazeze pe succesul standardelor existente și al certificatelor digitale COVID-19.

Pașaportul de vaccinare este o cerință de călătorie

Asta înseamnă că mai devreme sau mai târziu nu mai trebuie să arăți doar pașaportul sau cartea de identitate atunci când călătorești la nivel internațional, ci și pașaportul (digital) de vaccinare. Anumite imunizări vor deveni apoi o cerință obligatorie pentru călătorie. Cel puțin pentru oamenii obișnuiți care se deplasează pe rute obișnuite.

În contrast, se poate presupune că migranții ilegali – ca și înainte – nu vor fi deosebit de preocupați de astfel de reguli dar nici nu li se va cere. Deci pericolul unor boli este selectiv, se manifestă doar la localnici.

Dar pentru a nu exista prea multă rezistență față de planurile și intențiile elitelor globaliste, liderii G20 au precizat în secțiunea 24 din declarația lor finală că sunt angajați la cenzură (combaterea „campaniilor de dezinformare”):

Recunoaștem că conectivitatea digitală accesibilă și de înaltă calitate este esențială pentru incluziunea digitală și transformarea digitală, în timp ce un mediu online rezistent, sigur și securizat este necesar pentru a stimula încrederea în economia digitală.

Recunoaștem importanța politicilor pentru a crea o economie digitală favorabilă, incluzivă, deschisă, echitabilă și nediscriminatorie, care încurajează adoptarea de noi tehnologii, dă putere întreprinderilor și antreprenorilor să prospere și protejează și împuternicește consumatorii, abordând în același timp provocările legate de decalajul digital, confidențialitatea, protecția datelor, drepturile de proprietate intelectuală și siguranța online.

Recunoaștem importanța combaterii campaniilor de dezinformare, a amenințărilor cibernetice și a abuzului online și a asigurării securității infrastructurii de rețea.

Aceasta este direcția largă în care globaliștii vor să împingă umanitatea. O direcție concepută să conducă direct în Marea Resetare. Acest lucru a fost propagat și de șeful WEF Klaus Schwab la summit – iar șefii de stat și de guvern s-au supus. Ne place sau nu, „elitele” au propriile lor planuri pe care nu le prezintă electoratului pentru a fi votate.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading