Dictatorul zilei: Fauci vrea ca măștile să fie MEREU purtate în avion

by | 22 Dec 2021 | Extern

Dr. Anthony Fauci (epidemiologul șef responsabil cu combaterea pandemiei) a spus că nu poate vedea sfârșitul purtării măștii în avioane, în ciuda faptului că directorii companiilor aeriene se străduiesc să sublinieze eficacitatea sistemelor lor de purificare a aerului.

Fauci a vorbit la televiziunea ABC (din SUA) după ce Gary Kelly, CEO-ul Southwest Airlines, a spus că a cerut încetarea obligativității  măștii în avioane și a susținut că „măștile nu adaugă prea mult, dacă nu, chiar nimic” în lupta împotriva răspândirii COVID-19.

Întrebat duminică, în timpul interviului dacă crede că se are în vedere încetarea purtării măștilor faciale din avioane, Fauci a răspuns: „Nu cred”.

„Cred că atunci când ai de-a face cu un spațiu închis, deși filtrarea este bună, vrei să faci acel pas suplimentar.

Când ai oameni, știi că iei un zbor de la Washington la San Francisco, este un zbor de peste cinci ore.

Chiar dacă aveți un sistem de filtrare bun, tot cred că măștile sunt un lucru prudent și ar trebui să le păstrăm.”

Un ordin federal privind purtarea măștilor de față în avioane este în vigoare din februarie și va rămâne în viitorul previzibil conform dorinței lui Fauci.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading