Elon Musk despre Joe Biden: „Adevăratul președinte este oricine controlează teleprompterul”

by | 19 May 2022 | Extern

CEO-ul Tesla, Elon Musk, care a făcut o ofertă fermă pentru cumpărarea rețelei sociale Twitter, l-a criticat luni pe președintele Biden într-un interviu pentru All-in Podcast și a avertizat că, dacă guvernul continuă să imprime bani, inflația se va înrăutăți și SUA ar putea urma calea Venezuelei.

Musk, care a spus că a votat „covârșitor pentru democrați până acum”, a criticat Partidul Democrat și pe Biden în special și a anunțat că va vota cu Partidul Republican de acum. El a sugerat că Biden este un costum gol.

„Adevăratul președinte este oricine controlează teleprompterul”, a spus CEO-ul Tesla. „Calea către putere este calea către teleprompter”.

„Simt că, dacă cineva s-ar sprijini accidental de teleprompter, va fi ca Anchorman”, a adăugat CEO-ul, făcând referire la filmul din 2004 în care Ron Burgundy citește orice este scris pe teleprompter, chiar dacă îșî ruinează cariera. .

El a susținut, de asemenea, că Partidul Democrat este „exagerat de controlat de către sindicate și de către avocații pledanți, în special de către avocații acțiunilor colective”. El a susținut că atunci când democrații merg împotriva „intereselor poporului”, tinde să vină de la sindicate și avocații pledanți.

„În cazul lui Biden, el este pur și simplu prea mult capturat de sindicate, ceea ce nu a fost cazul lui Obama”, a spus Musk. CEO-ul Tesla l-a apărat pe Obama ca fiind „destul de rezonabil”, dar a insistat că Biden acordă prioritate sindicatelor înaintea poporului.

„Vreau să spun, motivul evident al inflației este că guvernul a tipărit catralioane de bani, mai mulți decât a avut, evident”, a spus Musk.

El întărește criticile republicanilor care susțin că proiectul de lege privind ajutorul pentru COVID-19 a lui Biden a contribuit la cea mai mare inflație din ultimii 40 de ani, pe care a înregistrat-o SUA în aprilie.

„Dacă guvernul ar putea pur și simplu să emită sume masive de bani și deficitul nu ar conta, atunci, ei bine, de ce nu facem deficitul de 100 de ori mai mare? Răspunsul este că nu poți pentru că practic va transforma dolarul în ceva care nu are valoare”, a remarcat el.

„Diferite țări au încercat acest experiment de mai multe ori”, a menționat Musk. “Ai văzut Venezuela? Săracii oameni din Venezuela sunt așa pentru că au fost conduși defectuos de guvernul lor”.

Inflația din Venezuela a atins 65.374% în 2018, pe fondul unei spirale economice care a început cu controlul guvernamental al prețurilor și scăderea prețurilor petrolului. Guvernul a început să imprime bani pentru a face față, iar prețurile au crescut vertiginos, șomajul a crescut și PIB-ul s-a prăbușit.

Inflația din SUA a crescut cu 8,3% în aprilie, ușor sub creșterea de 8,5% din martie, dar încă aproape de maximul din ultimii 40 de ani.

Etichete: Biden | Elon Musk

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading