Extremistul rus Vladimir Jirinovski a murit de COVID deși s-a vaccinat de 8 ori

by | 8 Apr 2022 | Extern

Deși (sau poate chiar pentru că?) susține că a fost vaccinat împotriva Covid-19 de opt ori în total, naționalistul rus Vladimir Jirinovski ar fi murit miercuri de Covid-19, după aproximativ două luni de suferință.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, a murit , potrivit preşedintelui Dumei de Stat, Viaceslav Volodin. „După cum tocmai se știe, Vladimir Wolfovich Jirinovski a murit după o boală lungă și gravă. Să-i onorăm memoria”, a spus Volodin la o sesiune a Dumei de miercuri.

Într-o postare Telegram în care a confirmat moartea sa, Volodin l-a numit pe Jirinovski „un politician inteligent și talentat” și „un om care a înțeles foarte bine cum funcționează lumea și a prevăzut multe lucruri”.

El a fost internat cu Covid-19 pe 9 februarie 2022, potrivit Ministerului Sănătății din Rusia. Potrivit propriilor declarații, el a fost vaccinat de opt ori în total împotriva Covid-19.

Timp de trei decenii, în calitate de lider al Partidului Liberal Democrat, Jirinovski a fost renumit pentru declarațiile sale extremiste, inflamatoare, care nu erau nici liberale, nici democratice și pe care de obicei le-a rostit cu o privire fioroasă.

El a susținut că Rusia ar trebui să preia cu forță controlul statului Alaska din Statelor Unite ale Americii, a sugerat ca Rusia să atace reședința fostului președinte ucrainean Petro Poroșenko cu o armă nucleară și a spus că dorește un test ADN pentru a afla dacă este rudă cu Donald Trump.

Jirinovskia făcut valuri recent când într-un discurs din 27 decembrie 2021, el a prezis (sau a făcut publică o informație confidențială) chiar data invaziei ruse a Ucrainei. Bine, a greșit cu 2 zile (a fost de fapt pe 24) dar declarația rămâne:

„Pe 22 februarie, la ora 4 a.m., veți simți noua noastră politică. Mi-aș dori ca 2022 să fie un an liniștit, dar ador adevărul. Eu spun adevărul de 70 de ani. Acesta nu va fi un an pașnic. Va fi un an în care Rusia va deveni din nou o țară mare”, a spus el în discursul său din Duma de Stat.

Etichete: vaccin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading