Fratele vitreg al lui Justin Trudeau îl critică pe prim-ministru afirmând că politicile sunt anti-canadiene

by | 9 Feb 2022 | Extern

Potrivit afirmațiilor șocante a fratelui său vitreg Kyle Kemper, politicile premierului canadian Justin Trudeau nu sunt ale lui fiind șantajat de grupuri influente foarte puternice.

El a fost intervievat recent pe un mic podcast independent, canadian.

“El este chipul și purtătorul de cuvânt al guvernului canadian, dar politicile și inițiativele care îl conduc și conduc această narațiune, sunt în opinia mea anti-libertate și anti-canadiane, provin de la niveluri superioare, de la grupuri precum Forumul Economic Mondial, Consiliul pentru Relații Externe și Bilderberg. Ei înțeleg că trebuie să aibă acești agenți puternici în cadrul guvernelor iar un lucru pe care l-am observat în cadrul guvernelor din întreaga lume este că liderii sunt slabi și capabili să acționeze doar ca purtători de cuvânt.”

Fratele lui Justin Trudeau a mai declarat că ideile distructive și anti-libertate ale fratelui său nu reflectă cine este el. Cu alte cuvinte, el se află sub influența elitelor globale.

„Nu vorbește din inima lui. Nu cred sincer… nu este sincer, nu există nicio discuție reală. Nu are nevoie să se înfrunte cu Convoiul pentru Libertate, cu acești oameni, pentru că sunt multe de dezbătut aici existânt o mulțime de întrebări serioase.”

„De asemenea, când te uiți la istoria unor oameni precum Jeffrey Epstein și care a fost rolul lor, de a pune capcane pentru oamenii, de ai șantaja, primești o viață plină de opulență și oportunități, faci greșeli după care ești șantajat să faci ceva rău.”

„Șantajul este un instrument foarte puternic.”

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading