În timp ce Trump este persecutat politic, adevărata corupție, a familiei Biden, e nepedepsită

by | 6 Apr 2023 | Extern

În aceste zile, un procuror din Manhattan conduce o persecuție politică brutală împotriva fostului președinte Donald Trump, iar mass-media analizează riguros toți banii care au intrat și ieșit din companiile sale în ultimii ani. Procurorul în cauză este ales cu aportul direct al organizațiilor lui Soros și a făcut public chiar în timpul alegerilor din 2020 că scopul lui este să-l închidă pe fostul președinte american, Donald Trump, cu orice preț, lăudându-se chiar cu faptul ca l-a dat în judecată pe Trump și organizațiile sale de peste 100 de ori.

În schimb, presa tace complet referitor la afacerile necurate ale clanului Biden. O comisie de investigație a Congresului a dezvăluit o vastă schemă de corupție ce implică familia Biden, Partidul Comunist Chinez și partenerii de afaceri ai actualului președinte american (linkul către pagina comisiei Camerei Reprezentanților SUA)

Președintele Comisiei de Supraveghere și Responsabilitate, congresmanul republican James Comer , a dezvăluit prin publicarea unei serii de documente că Joe Biden, fiul său Hunter Biden și fratele său, James Biden, au primit suma de 4,8 USD. milioane de la compania chineză „CEFC China Energy” între 2017 și 2018. În vremea aceea Biden era candidat la nominalizarea democraților pentru cursa către Casa Albă.

Citiți aici sumarul investigației Camerei Reprezentanților.

Echipa juridică a lui Hunter Biden susține că aceasta este doar acțiunea cetățenilor individuali cu dreptul de a desfășura „afaceri personale”; acești bani sunt pur și simplu comisionul lor pentru asigurarea investițiilor pentru o companie cu care au lucrat ca și consilieri.

Însă nu e chiar așa. În primul rând, acești bani au fost primiți în mai multe tranșe situate ca valoare sub ceea ce analizează de obicei agențiile de control. Apoi, nu există nicio explicație de ce un comision de această natură ar fi plătit în mai multe transferuri pe mai multe luni.

În plus, e-mailurile compromițătoare de pe computerul lui Hunter Biden (fiul lui Biden) au arătat că banii erau o recompensă pentru că au oferit acces la Biroul Oval mai multor oficiali comuniști în timp ce Biden era vicepreședintele lui Obama.

Aceste e-mailuri au fost confirmate în mod repetat și sunt incluse în prezent ca dovezi într-o investigație federală a FBI.

Printre e-mailuri și o investigație a comisiei Congresului, a fost găsită o tranzacție în martie 2017, în care compania „State Energy HK Limited”, asociată cu Partidul Comunist Chinez și o subsidiară a „CEFC China Energy”, a efectuat un transfer de 3 milioane USD unei companii a lui Rob Walker, unul dintre cei mai importanți parteneri de afaceri ai familiei Biden.

Rob Walker nu a păstrat acești bani, ci i-a transferat către mai mulți destinatari, păstrând doar 869.308 USD din această operațiune.

Walker  este un fost oficial al administrației Clinton, a cărui soție a fost asistenta lui Jill Biden (soția lui Biden) și este considerat pe scară largă conducătorul afacerilor lui Biden cu China.

Prin conturile bancare ale companiilor sale „Owasco PC și RSTP II LLC” și „First Cleaning LLC”, Hunter Biden a primit între martie și aprilie 2017 șase transferuri bancare de la Robinson Walker LLC sume diferite, variind între 10.692 USD și 300.000 USD.

În perioada aprilie-mai 2017, James Biden a primit cinci transferuri bancare cu plăți între 15.000 USD și 125.000 USD prin compania sa JBBSR INC, de la Walker.

A doua zi, aceeași companie a transferat o sumă echivalentă cu 1.065.000 USD unei companii aparținând unui alt asociat al familiei Biden, pe numele lui James Gilliar, un fost ofițer al forțelor speciale britanice cu legături strânse cu serviciile britanice de informații și considerat a fi un alt paravan pentru președintele SUA.

În documentele publicate, și după cum reiese și din e-mailurile găsite pe laptopul lui Hunter Biden, Gilliar „păstra 10% pentru Big Man” prin compania sa din Abu Dhabi, „European Energy and Infrastructure Group (EEIG)”. În contextul e-mailului, toate indicii sunt că „Big Guy” este însuși Joe Biden.

Alte operațiuni ale familiei Biden

O altă operațiune izbitoare a apărut în urma analizei conturilor bancare ale lui James Biden. Potrivit propriilor cuvinte, fratele președintelui a lucrat cu Hill Stone International, o subsidiară a companiei americane de construcții Hill International, care a mărturisit recent în instanță că James Biden și-a folosit influența ca frate al vicepreședintelui (la acea vreme) pentru a spori afacerile companiei în Arabia Saudită.

Fostul oficial al Departamentului Trezoreriei Thomas Sullivan, care a servit ca detectiv privat în acest caz, a mărturisit că James Biden a intervenit în numele Hill International din cauza avantajului competitiv pe care îl reprezenta numele său de familie.

Chiar și în 2012, și-a folosit influența ca frate al vicepreședintelui Statelor Unite într-o întâlnire avută cu oficiali saudiți pentru a le obține banii.

Un alt nume care apare pe statul de plată al transferurilor bancare efectuate de Rob Walker este cel al fostei soții a lui Beau Biden (defunctul fiu al președintelui Biden și fost procuror general al statului Delaware), Hallie Biden, care, potrivit investigațiilor comisiei , a primit două plăți separate în martie 2017, în valoare totală de 25.000 USD.

După ce Beau a murit în 2015 din cauza unei tumori pe creier, văduva sa, Hallie, a avut o relație cu infamul Hunter Biden, care avea să fie principala legătură către această rețea criminală.

În același timp, memoriul prezentat de comitet detaliază două tranzacții care implică transferuri de 5.000 USD și 25.000 USD efectuate de compania lui Rob Walker către un beneficiar numit doar „Biden”, despre care mulți speculează că ar fi însuși Joe Biden.

În cursul săptămânii, Departamentul Trezoreriei l-a notificat pe James Comer că va oferi comitetului acces la înregistrări video ale rapoartelor de activitate suspectă (SAR) legate de Hunter Biden și familia sa, lucru pe care legiuitorul a solicitat luni de zile.

La rândul său, liderul comitetului a spus că vor continua să folosească dovezi documentare, informații bancare pentru a determina dacă îndatoririle președintelui Biden sunt compromise și dacă există vreun risc pentru securitatea națională.

În conformitate cu observațiile sale, Comer a remarcat că, dacă Trezoreria continuă să obstrucționeze ancheta împotriva lui Biden, va folosi toate instrumentele pe care le are la dispoziție pentru a se asigura că ei cooperează cu ancheta.

Justiția americană n-a murit ci doar s-a inspirat de la justiția română. Iar acesta vi fi doar începutul. Și la americani alegerile vor fi controlate mai ușor cu ajutorul procurorilor și judecătorilor.

Etichete: Biden | Trump

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading