Klaus Schwab la Summitul Guvernului Mondial: cine stăpânește tehnologia, va stăpâni lumea

by | 16 Feb 2023 | Extern

Globalistul Klaus Schwab a cerut elitelor din toată lumea să se unească pentru a „stăpâni” tehnologiile avansate, avertizându-le că, dacă nu acţionează rapid, lumea ar putea „pierde puterea”.

Fondatorul Forumului Economic Mondial a vorbit ca invitat la o conferință anuală din Dubai, nu atât de subtil intitulată Summitul Guvernului Mondial.

Schwab a subliniat importanța „tehnologiei în a patra revoluție industrială” și a declarat:

„Și sunt de acord, inteligența artificială, dar nu numai inteligența artificială, ci metaversul, tehnologiile neospatiale și aș putea continua și mai departe… biologie sintetică. Viața noastră peste 10 ani va fi complet diferită, foarte mult afectată și cine stăpânește tehnologiile, într-un fel, va fi stăpânul lumii.”

„Îngrijorarea mea profundă este referitoare la tehnologiile #4IR [tehnologiei în a patra revoluție industrială]; dacă nu lucrăm împreună la scară globală, dacă nu formulăm, modelăm împreună politicile necesare, nu vom mai avea puterea de a stăpâni aceste tehnologii.”

Retorica lui Schwab pare că s-a schimbat recent. Se instalează o panică profundă motivată de faptul că lumea nu va adera la modelul strategic WEF și că utopia globalistă suferă profund în aceste momente post pandemice în care se reașează cu forța puterile politice și sferele lor de influență. Tendința pronunțată este dezvoltare locală în detrimentul globalizării, fapt ce lovește direct în modelul de viitor imaginat de Schwab.

Ideologul globaliștilor este obsedat de inteligența artificială și de alte tehnologii avansate și a prezis anterior că „a patra revoluție industrială va duce la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”.

„Permiteți-mi să spun doar câteva cuvinte despre a patra revoluție industrială și globalizarea 4.0. Am scris o carte și am conceptualizat ideea. Probabil am fost primul care a folosit acest nume sau această definiție „A patra revoluție industrială” ca fiind un concept transformator. Nu numai pentru afaceri, ci și pentru economie, pentru politică și pentru societate… La sfârșit, va duce la a patra revoluție industrială – ca o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice.”

De asemenea, Schwab susține în mod deschis ceva despre care mass-media susține că este doar un domeniu de discuție pentru teoreticienii conspirației, și anume „microcipurile active implantabile ce sparg bariera pielii a corpului nostru” care aduc numai beneficii.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading