La Summit-ul Guvernamental Mondial  de la Dubai se face lobby pentru „bani digitali” pentru un control centralizat deplin

by | 6 Apr 2022 | Extern

Pe 29 și 30 martie, înalți oficiali guvernamentali și lideri ai organizațiilor internaționale din peste 190 de țări s-au întâlnit la Dubai pentru Summit-ul guvernamental mondial din 2022. Participanții își prezintă ideile pentru viitor din diferitele lor domenii. Partenerii strategici sunt Forumul Economic Mondiat (MArea Resetare), Fondul Monetar Internațional etc.

Dr. Pippa Malmgren, un economist care a servit ca consilier principal pentru politică economică al fostului președinte George W. Bush, a făcut un anunț notabil despre relația dintre finanțe și ordinea mondială.

„Ceea ce stă la baza unei ordini mondiale este întotdeauna sistemul financiar. Am fost foarte privilegiat. Tatăl meu a fost un consilier al lui Nixon când au renunțat la standardul aur în 71. Și așa, am fost crescut cu un fel de vedere din interior despre cât de importantă este structura financiară pentru absolut orice altceva”, a spus ea.

„Și ceea ce vedem în lume astăzi, cred, este că suntem în pragul unei schimbări dramatice acolo unde suntem pe cale, și voi spune acest lucru cu îndrăzneală, suntem pe cale să abandonăm sistemul tradițional de bani. și contabilitate și introduceți unul nou. Și cel nou. Noua contabilitate este ceea ce numim blockchain.”

Dar Malmgren nu vorbea despre un sistem de finanțare descentralizat precum Bitcoin; ea se referea la controlul central.

Ea a adăugat: „După părerea mea, vom avea nevoie de o constituție digitală a drepturilor omului dacă vom avea bani digitali. Dar și acești bani noi vor fi de natură suverană. Majoritatea oamenilor cred că banii digitali sunt cripto și privați. Dar ceea ce văd că superputerile noastre introduc moneda digitală, chinezii au fost primii, SUA sunt pe un prag, mă gândesc să merg în aceeași direcție în care s-au angajat și europenii”.

„Și întrebarea este dacă noul sistem de bani digitali și contabilitate digitală va face față nevoilor concurente ale cetățenilor din toate aceste locații, astfel încât fiecare ființă umană să aibă șansa de a avea o viață mai bună? Pentru că aceasta este singura măsură a faptului că o ordine mondială servește cu adevărat!”

Pentru ca să existe un sistem financiar digital global, precum cel despre care vorbește Malmgren, guvernele ar avea control deplin asupra monedelor, făcând supravegherea financiară și cenzura mai ușoară ca niciodată.

Etichete: digital

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading