Lumea pare un loc de joacă pentru nebuni: clinicile de eutanasie refuză nevaccinații germani

by | 29 Nov 2021 | Extern

Suntem în plin război social provocat de împărțirea oamenilor în 2 clase noi, una merituoasă, a vaccinaților, care are parte de toate privilegiile și una a proscrișilor, nevaccinații,  care nu mai au voie în societate decât la alimentară și în curând probabil nici acolo. Din această ură viscerală se nasc monstruozități care încearcă să justifice un bine făcut cu forța dar care are un scop dual ce prinde contur din ce în ce mai clar: controlul populației și banii. Din acest circ al urii vine și informația de azi care ar părea satiră dacă n-ar fi adevărata.

Nu te poți sinucide acum decât dacă ai fost vaccinat. În timp ce țările europene luptă pentru a limita răspândirea virusului, pedepsind în special nevaccinații, Verein Sterbehilfe – Asociația Germană de Eutanasie – a emis o nouă directivă, declarând că acum îi va ajuta doar pe cei care au fost vaccinați sau recuperați de boală. Într-un comunicat, asociația a spus:

Eutanasia și examinarea pregătitoare a responsabilității voluntare a membrilor noștri care doresc să moară necesită apropiere umană. Cu toate acestea, apropierea umană este o condiție prealabilă și un teren propice pentru transmiterea virusului corona. Începând de astăzi, în asociația noastră se aplică regula 2G (n.r. permiterea accesului în diverse domenii ale vieții publice doar celor vaccinați sau vindecați) completată de măsuri legate de situație, cum ar fi teste rapide înainte de întâlnirile în camere închise.

Dacă nu ești bun nici să trăiești, nici să mori, la ce ești bun? Doar să muncești pentru a-i întreține pe mizerabilii dictatori medicali care-ți reduc viața doar la muncă, conform restricțiilor împotriva nevaccinaților din multe țări UE.

În încheiere vă reamintesc că UE are o rată de vaccinare circa 70% (vezi graficul de mai jos) și infectări record deși pandemia trebuia să se tremine iar oamenii să-și recapete toate libertățile, așa cum au mințit “specialiștii” și politicienii. Asta după ce am stat la început arestați la domiciliu “doar 2 săptămâni” (care au fost luni) ca să aplatizăm curba și să oprim pandemia.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading