Medic din Canada devenit viral cu un mesaj pentru medicii care nu vor să trateze nevaccinați

by | 20 Sep 2021 | Extern

Un medic din Canada devine viral după ce a postat un mesaj video spunând că este „atroce” faptul că unii profesioniști din domeniul sănătății ar refuza îngrijirea pacienților care nu sunt vaccinați.

“Urăsc asta, este greșit. Cred că creează neîncredere. Cred că diviează. Cred că creează mai mult tribalism și, pentru mine, este ultimul lucru de care avem nevoie”, a spus dr. Kwadwo Kyeremanteng într-un videoclip postat pe Twitter care a fost vizionat de aproape 150.000 de ori.

Kyeremanteng este un medic de îngrijire critică și îngrijire paliativă la Spitalul din Ottawa, care discută frecvent despre asistență medicală pe podcast-uri și alte platforme.

El a continuat pe Twitter că dorește ca toți pacienții săi să primească vaccinul, dar a menționat că „această discuție despre limitarea îngrijirii pentru cei nevaccinați este greșită”.

„Pentru noi să punem judecăți de valoare pe oameni pe baza deciziilor privind stilul de viață, alegând să nu ne vaccinăm … Vreau să fii vaccinat, dar nici nu vreau să fumezi. De asemenea, nu vreau să folosești ace în consumul de droguri și, în ciuda acestui fapt, când intrați în terapia intensivă, eu vă tratez la fel “, a spus el.

“Întregul tip de abordare, de rușinare a oamenilor nu a fost niciodată o modalitate eficientă. Trebuie să fim plini de compasiune, trebuie să ascultăm care sunt preocupările”, a spus el, și a menționat că mesajele privind vaccinul trebuie să fie “mai clare și mai concentrat. “

Videoclipul său vine după ce s-a întrodus obligativitatea de vaccinare atât în ​​Canada, cât și în Statele Unite pentru anumite categorii de angajați.

În Canada, prim-ministrul Justin Trudeau a declarat în august că oamenilor li se va interzice urcarea în orice avion, tren sau navă de croazieră, cu excepția cazului în care sunt complet vaccinați. Toți angajații guvernamentali trebuie, de asemenea, să fie vaccinați, împreună cu angajații companiilor aeriene și feroviare.

În SUA, personalul federal trebuie vaccinat, inclusiv armata, însă membrii Congresului și angajații lor, curțile federale de justiție și personalul aferent, NU. De asemenea, toți angajații privați din companii cu peste 100 de salariați trebuie sa se vaccineze. Statele (mai ales cele democrate) au impus și ele măsuri draconice de utilizare a dovezii de vaccinare pentru intrare la diferite locații.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading