Pensionar cardiac primește 6 luni de închisoare pentru vânzare de plăcinte în carantină, politicienii au scăpat

by | 16 Nov 2022 | Extern

Faptul că măsurile de izolare au fost aberante și inutile în lupta împotriva Covid-19 poate fi ușor dovedit. Acest lucru nu a împiedicat un tribunal din Anglia să condamne un bărbat de 72 de ani la închisoare pentru că a îndrăznit să vândă plăcinte cu carne și vin la un club de tir în timpul carantinei din 2020. Judecătorul a fost revoltat de lipsa de supunere a pensionarului și a ignorat informațiile că a suferit mai multe infarcte de când a început procesul, din cauza stresului.

Maurice Snelling, în vârstă de 72 de ani, a încălcat regulile carantinei de nivel 3 la poligonul de tir Cloudside în 2020, pentru că a vândut vin și plăcinte cu carne la un club. La acea vreme, restaurantele aveau voie să ofere doar mâncare la pachet.

Snelling este acuzat că a distrus ulterior probele, contactând furnizorii responsabili cu supravegherea video a locului și cerându-le să scoată hard disk-ul relevant din sistem. Compania ar fi contactat apoi poliția.

Bătrânul de 72 de ani a spus că a crezut că locul aparține de comitatul alăturat și i s-ar fi permis să vândă pentru că acolo erau restricții mai blânde. Judecătorul a considerat însă că acest lucru este neplauzibil și a fost revoltat de comportamentul seniorului, pe care l-a descris drept „anti-putere”. Bătrânului de 72 de ani nu i-a plăcut să i se spună ce să facă, s-a plâns judecătorul – de parcă asta ar fi adevărata crimă de care s-a făcut vinovat Snelling.

Avocatul lui Snelling a subliniat că clientul său nu numai că a crezut că proprietatea aparține de comitatul Cheshire dar stresul cauzat de proceduri îi provocă și probleme grave de sănătate. De atunci a suferit mai multe infarcte; prognosticul este sumbru. Judecătorului nu i-a păsat, nedorind să-i dea o pedeapsă cu suspendare. Este de sperat că bărbatul de 72 de ani nu va suferi un atac de cord, fatal, în timp ce se află în închisoare.

În timp ce bătrânii merg la închisoare, politicenii scapă cu amenzi modeste

Boris Johnson a fost acuzat că a permis nerespecatrea regulilor draconice ale carantinei din cauza Covid-19 la în număr record, după ce poliția Metropolitană a emis peste 100 de amenzi de £50 pentru mai multe încălcări ale restricțiilor la sediul Guvernului – petreceri, consum de mâncare si alcool, adunări neautorizate.

Amendat pentru nerespectarea regulilor a fost și actualul prim-ministru Rishi Sunak, pe atunci ministru de finanțe, amendat că  a participat la o petrecere în carantină .

Apostolul restricțiilor draconice și al vaccinării obligatorii, ministrul sănătății Matt Hancock, a fost surprins în imagini video sărutându-și amanta într-o întâlnire fierbinte, în timp ce adunările de orice fel erau interzise. După o lună a demisionat.

Boris Johnson a provocat indignare după ce au apărut imagini cu el discutând lejer, fără mască, cu personalul de la Spitalul General Hexham din Northumberland, în timp ce personalul purta mască, așa cum erau regulile.

Seful opoziției laburiste Jeremy Corbyn a fost și el prins cu soția participând la o petrecere de 9 persoane când regulile cereau maxim 6.

Ministrul de stat Gavin Williamson a dat și el o petrecere pentru staff deși nu avea voie.

Boris Johnson a dat o petrecere de Crăciun în timp ce anula sărbătoarea pentru toți ceilalți muritori.

Șeful medical al Scoției, Catherine Calderwood, și-a cerut scuze și și-a dat demisia după ce au fost publicate fotografii cu ea și familia ei la 60 de km depărtare de casa ei din Edinburgh, într-o perioadă când nu aveai voie să călatorești.

Lista poate continua dar am demonstrat deja ipocrizia sistemului. Nu mai rămâne nimic de zis dar ceva de făcut. Schimbare!

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading