Profesorii din New York protestează împotriva vaccinării obligatorii

by | 15 Sep 2021 | Extern

Profesorii din New York au protestat împotriva vaccinărilor obligatorii în New York, mărșăluind de-a lungul podului Brooklyn, protestatarii scandând împotriva președintelui Biden.

„F-k Joe Biden”, oamenii au fost auziți scandând în timp ce treceau pe podul Brooklyn, într-un videoclip postat pe Twitter.

De asemenea, purtau semne care scriau: „Eroii din ultimii ani, în acest an șomeri”, „Corpul meu, alegerea mea” și „Decid singur”. Un alt videoclip postat pe rețelele sociale arată, de asemenea, protestatarii care scandează „F – k Joe Biden” la debarcaderul Brooklyn.

Sute de oameni, inclusiv profesori actuali și pensionari, părinți și alți membri ai școlii, au fost văzuți în Piața Foley denunțând vaccinarea obligatorie pentru ca oamenii să își păstreze locul de muncă. Protestatarii de la „Freedom Rally” din Piața Foley au trecut apoi peste podul Brooklyn.

Protestele vin după ce primarul Bill de Blasio a anunțat luna trecută că toți angajații Departamentului Educației trebuie să fie vaccinați până pe 27 septembrie. Săptămâna trecută, Biden a anunțat un nou ordin de vaccinare care impune angajaților companiilor cu peste 100 de lucrători să fie vaccinați sau să fie testați. pentru coronavirus săptămânal altfel vor trebui să plătească amenzi mari.

Profesorii pro-alegere spun că vor deschide un proces împotriva primarului pentru obligativitatea de vaccinare.

Videoclipurile de la protestele din New York au venit după cele cu fanii fotbalului scandând „F – k Joe Biden” la Coastal Carolina University, Virginia Tech, Auburn University și Texas A&M în această lună.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading