Putin spune că a atacat Ucraina pentru a lupta împotriva naziștilor!?

by | 25 Feb 2022 | Extern

Vladimir Putin și-a justificat bombardarea Ucrainei afirmând că se luptă cu naziștii. De fapt aceasta este acuza cea mai folosită de aproape toată lumea în lupta politică dar mai ales în social media. Vă amintiți cum la noi și PNL și USR au atacat AUR ca fiind fasciști.

Rusia a susținut că a distrus complet apărarea antiaeriană a Ucrainei cu o serie de atacuri de precizie care vizează infrastructura militară și aeroporturile din întreaga țară.

Președintele Vladimir Putin a susținut că Rusia „nu intenționează să ocupe teritoriile ucrainene” după atac, justificându-l totodată spunând că luptă împotriva nazismului.

Putin a spus că Rusia „se va lansa într-o demilitarizare și denazificare a Ucrainei și va preda justiției pe cei care au comis numeroase atrocități împotriva civililor”.

Clasa politică și presa din America și-au petrecut ultimii șase ani justificând violența și revoltele desfășurate de găștile de bătăuși BLM și Antifa împotriva susținătorilor lui Trump și conservatorilor, cu scuza că sunt în numele „antifascismului”.

La urma urmei, Antifa înseamnă antifascist, așa că cum ar putea ei să fie altceva decât virtuoși, se luptă cu naziștii! Iar Putin urmează același model bolnav, numindu-și dușmanii naziști. Pare că a greșit și țara și anul.

Etichete: Rusia | Ucraina

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading