Șeful spionilor MI6 din UK spune că războiul din Ucraina este despre drepturile LGBT

by | 1 Mar 2022 | Extern

Șeful MI6, care include pronumele sale preferate în biografia sa de pe Twitter, s-a confruntat cu reacții puternice și negative pentru că a sugerat că o mare parte a războiului din Ucraina a fost legată de „drepturile LGBT+”.

Richard Moore (el/lui?!), liderul Serviciului Secret de Informații al Marii Britanii, a făcut comentariile într-un thread de Twitter. Iată preocupările șefului spionilor de tip James Bond:

„În vreme ce tragedia și distrugerea se desfășoară atât de îngrijorător în Ucraina, ar trebui să ne amintim valorile și libertățile câștigate cu greu care ne deosebesc de Putin, nimic mai mult decât drepturile LGBT+. Deci, să reluăm seria noastră de tweet-uri pentru a marca #LGBTHM2022”, a scris el.

Moore a continuat să descrie experiențele unui agent LBGT care i-a spus: „Trebuia să mă mut pentru job când m-am alăturat #MI6, așa că am fost uşurat să aflu că există un grup de rețea LGBT+. Prin intermediul grupului mi-am făcut niște prieteni grozavi în birou și este liniștitor să știu că sunt acolo pentru sprijin dacă am nevoie.”

Cât de multe dintre acestea se leagă de bombardamentul Rusiei asupra Ucrainei și de nenumăratele bătălii violente de stradă care au loc acum în toată țara este greu de înțeles. Sute de mii de feme, copii și bătrâni au luat bocceluța în spinare și petrec în frig sute de km și sute de ore de așteptat cu frică trecerea salvatoare prin vamele noastre sau ale polonezilor sau în Moldova. Vieți pierdute, afaceri distruse, case bombardate, dar da, e mai important să ne lăudăm că vrem să facem sex prin dos. Oare refugiații rămași acum fără viața normală și omenească au această problemă?

„Acest lucru ar trebui să motiveze naționaliștii ucraineni sau să-i demoralizeze?” a întrebat un user.

Alți utilizatori de Twitter au reacționat cu un amestec de confuzie și derizoriu.

„Singura mea speranță este că acesta este un fel de mesaj codificat extrem de secret. Altfel suntem cu toții pierduți”, a spus unul.

„Da, valorile civilizației occidentale nu au existat până la crearea drepturilor LGBTQIA2S+ în anii 1960. Idiotul care semnalează virtutea. Singura libertate câștigată cu greu pe care o vreau este de la ideologii treziți (WOKE) ca tine”, a adăugat un altul.

„Suntem în pragul celui de-al treilea război mondial și tot ce poți face este o semnalizare a virtuții asupra a ceea ce fac oamenii cu părțile lor intime. O glumă absolută”, a remarcat altul.

The Times a dezvăluit, pe același subiect, că spionilor MI6 li s-a spus să ia în considerare „privilegiul alb” și să evite utilizarea cuvintelor ofensive precum „forță de muncă” și „aderență” ca parte a unui efort de a îmbunătăți „diversitatea și includerea în serviciile de securitate”. Criticii susțin că oficialii de securitate ar fi trebuit să fie mai puțin concentrați pe incluziune și mai atenți la evenimentele din Afganistan și Ucraina.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading