SUA – Slogan pentru alegeri deja pierdute: Democrația este în joc, Republicanii vor fura alegerile!

by | 8 Nov 2022 | Extern

Democrația este în joc! Acesta este mesajul isteric care răzbate dintr-o Americă aflată pe buza prăpastiei, atât financiar cât și social.

Democrații, temându-se să nu piardă puterea în Congres și în statele cheie în alegerile intermediare de azi, 8 noiembrie, s-au bazat pe mass-media care acționează ca biroul lor de propagandă, să împrăștie venin. Republicanii sunt naziști, vor să bage în lagăr și sa execute americanii arabi, să reducă drepturile cetățenilor, sa anuleze căsătoriile LGBT, să taie asigurările de sănătate și pensiile și multe alte minciuni punctuale au împânzit presa și online-ul fără urmă de critică sau cenzură.

În schimb dacă un republican se opune ca votul sa se desfășoare prin corespondență, fără a controla cine cere buletin de vot și de ce, este pus la zid și acuzat că neagă alegerile libere și împiedică democrația. Dacă urmăriți presa americană, alta decât CNN care se vede la noi, veți vedea că nu exagerez deloc.

Logica democraților este simplă: au puține lucruri de arătat publicului american după doi ani de administrație Biden blocată într-o criză energetică severă, o invazie alarmantă a graniței de sud de către câteva milioane de imigranți ilegali, o retragere umilitoare din Afganistan și o inflație fulgerătoare. Prețul benzinei s-a dublat, inflația a atins 9,1% (cea mai mare în 40 de ani), economia este în deficit, imigranții ilegali au fost în număr record ce seamănă a cotropire – 1, 9 milioane în 2021 și 2,76 milioane în 2022.

Biden a tipărit în doi ani bani cât să acopere toata țara, iar acum cetățenii plătesc prețul prin sărăcire și îndatorare masivă.

Totul se înrăutățește, la fel și sloganul lor de campanie, care transmite ideea că doar ei au dreptul moral să conducă, iar dacă republicanii câștigă, democrația este moartă. De aceea și insistă foarte tare la rețelele sociale ca oponenții lor să fie cenzurați pe toate căile, astfel încât să se audă un singur mesaj, cel al partidului unic, democrat.

Democrații recurg la amenințări, injurii și acuzații nefondate împotriva tuturor celor care li se opun, astfel încât să-i acopere din timp,  în perspectiva unei înfrângeri dure pe care toate sondajele o preconizează.

Părând că nu înțeleg în ce vremuri trăiesc, democrații au continuat în campanie să spună că vor închide toate minele de cărbuni, toate exploatările și rafinăriile de petrol, că interzic mașinile pe benzină din 2035, că vor introduce doar energie verde, cu toate că penele de curent sunt deja la ordinea zilei.

Și dacă e ceva ce nu au prevăzut deloc acesta e exodul masiv din statele cu politică Zero COVID, California și New York, care s-au întrecut în a încălca drepturi fundamentale în pandemie, de la interzicerea totală in societate a nevaccinaților, până la obligarea copiilor de 2 ani să poarte mască la creșă, distrugând familii și afaceri. Mai știți când lumea nu avea voie să viziteze rude sau să meargă la cumpărături, dar proteste BLM (Black Lives Matter – mișcările sociale pentru susținerea drepturilor pesoanelor de culoare) de zeci de mii de oameni pe străzi nu erau un pericol în plină pandemie? E, și americanul de rând mai ține minte!

În plus, un subiect vital care a explodat în ultimii doi ani a fost cel al îndoctrinării copiilor de la grădiniță în sus cu propagandă LGBT, prin organizarea de cursuri dedicate de gen prin care sunt învățați că au alt gen decât cel “desemnat la naștere”și că nu trebuie să spună părinților, ci împreună cu profesorii și lucrătorii sociali să-și aleagă un pronume, iar apoi să meargă la spital, să facă tratamente hormonali, iar în final operații de schimbare de sex. (Din considerente de etică personală nu dau link-uri, căutați pe Googlel Twitter, Facebook, au răzbătut destule informații).

Părinții au luat atitudine și au invadat toate ședințele de consiliu școlar în număr nemaivăzut cu plângeri și cereri de scoatere a acestor ore și a materialelor pornografice legate de acest subiect, ce se găsesc în bibliotecile școlare. Sub titlul de literatură LGBT, cărțile cu benzi desenate (o imagine e mai grăitoare decât orice descriere!) prezintă imagini cu tineri gay care fac sex necenzurat, în diferite ipostaze.

În aceasta luptă s-au aliat grupuri opuse, cum ar organizațiile de părinți musulmani cu cele de părinți creștini și nenumărați părinți independenți politic. Tot în domeniu, sunt de remarcat sutele de evenimente organizate pentru copii, cu acceptul școlilor și autorităților, în cluburi de striptease, cu “drag queens” (bărbați costumați și machiați ca femeile) îmbrăcați sumar, ce dansează lasciv, cu podoabele îngrămădite la vedere. Toate în numele egalității și nediscriminării, pentru  sărbătorirea persoanelor curcubeu. Toate sub oblăduirea și încurajarea unor profesori indolenți care peste un an nu au vrut să se întoarcă în clase, boicotând orele si protestând. Statele care i-au obligat să deschidă școlile în pandemie au fost cele republicane.

La toate acestea se adaugă un an de teroare BLM cu mii de revolte și haos pe străzi, cu sute de incendieri și furturi în văzul lumii a magazinelor đin toate orașele. De frică s-a acceptat în aproape întreaga societate doctrina rasista CRT (Teoria critică a rasei), care spune că albii sunt rasiști din naștere, că poartă vina celor de aceeași rasă care  au trăit acum 400 de ani și trebuie să-și înfrângă “privilegiul alb”, ca să lase locul foștilor sclavi pentru a accede la putere sau faimă, fără să merite neapărat.

La școală, materiile sunt rasiste pentru că au fost inventate de albi, notele trebuie date mai multă indulgență pentru elevii de culoare, pentru că ei sunt mai săraci, la universități sunt preferați studenți negri sau hispanici, chiar dacă au note cu mult mai slabă în comparație cu albii si mai ales față de asiaticilor.

America a reușit astfel să ajungă în pragul razboiului social, unde unii se încred orbește în stat, indiferent de consecințe, iar ceilalți se opun în încercarea de a-și păstra drepturile și libertățile.

Obama a reușit astfel, în timp, prin fostul său vicepreședinte care îi continuă politicile progresiste, să lase în urmă o Americă distrusă. În plus, la nivel global, așa cum Stiri-alternative a tot prezentat, SUA se zbat să nu piardă definitiv influența si puterea, punâdnu-și toate speranțele în acest “război proxy” inutil dintre Rusia și Ucraina, chiar dacă prețul este plătit din greu de toate celelalte națiuni. Simțind că e și moștenirea lui în joc, Obama a fost prezent destul de mult în campania electorală, cu precădere în statele  care pot fi pierdute de democrați în favoarea republicanilor.

În ultimul său discurs, fostul președinte i-a avertizat pe democrați că atacurile alarmiste asupra rivalilor politici ar putea avea consecințe dezastruoase.

„Un lucru care este clar este obiceiul tot mai mare de a demoniza oponenții politici, de a striga și de a crede că nu numai că nu ești de acord, ci și că celălalt tip este rău, care greșește”, a spus Obama într-un discurs public.

„Asta creează un climat periculos. Și cu cât politicienii și oficialii aleși răspândesc mai multe retorici care generează frică sau ignoră acest pericol, cu atât mai mulți oameni vor face rău.”

Obama nu uită că a ajuns președinte nu cu votul democraților (nefiind de ajuns), ci și cu al independenților și republicanilor. Nu l-a menționat pe fostul său vicepreședinte, actualul senil de la Casa Albă, Joe Biden, dar mesajul pare să se potrivească  ca o mănușă.

Biden a ținut mai multe discursuri în care a repetat atacurile sale preferate, numindu-i pe republicani extremiști, naziști și periculoși pentru democrație. Așa că Biden a spus din nou că ceea ce este în joc pentru americani în aceste alegeri este „democrația”, nu victoria sau înfrângerea unui anumit candidat. Și cine nu votează cu ei este vinovat și vrea răul țării. Ideile și proiectele nu mai contează!

Vom vedea mâine dacă teroarea, lipsa controlului pe votul prin corespondență și cel anticipat, manipularea propagandei și cenzura opnenților le vor aduce democratilor victoria sau la vor da motiv pentru încă doi ani să se isterizeze și să dea foc Americii.

Etichete: alegeri | SUA

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading