Suedezii îșî implantează cipuri cu certificate covid confirmănd încă o “teorie a conspirației”

by | 3 Dec 2021 | Extern, Fact-Check

Imagini venite din Suedia arată că oamenii își pun de bunăvoie pașapoartele pentru vaccinul COVID pe microcipuri implantabile în mâini. Mulți tineri pasionați de tehnologie și gadget-uri vor urma moda, așa cum se întâmplă mereu. Acest lucru va duce la impunerea pe scară largă în procesul de digitalizare care nu e altceva decât uncontrol absolut al cetățeanului.

Microcipurile au început ca un mod de confort acum câțiva ani. Cei cu un implant pot deschide ușile fără chei, pot plăti fără numerar, pot avea abonamente la sală și legitimații fără carduri și portofele.

Și, în mod firesc, de ce să nu li se aplice statutul prețios de vaccinare împotriva COVID și pe cipul implantabil, astfel încât să poată participa în societate?

Unul dintre cele mai populare ziare din Suedia, Aftonbladet, relatează „Pune-ți certificatul Covid într-un cip în mână sau în altă parte sub piele. Este din ce în ce mai popular să introduceți un cip în corp cu diferite tipuri de informații și acum puteți introduce și certificatul dumneavoastră Covid în cip.”

În timp ce Suedia a evitat în mare măsură carantina și mandatele de mască, creând niște statistici destul de spectaculoase în comparație cu restul Europei, guvernul de acolo a anunțat recent că de la 1 decembrie vor fi necesare pașapoarte pentru vaccinuri pentru evenimente la care participă peste 100 de persoane.

Având în vedere obediența manifestată de câteva miliarde de oameni din întreaga lume în ceea ce privește administrarea vaccinului împotriva COVID-19, nu fiți surprinși să vedeți în continuare guvernele care impun microcipuri implantabile pentru biosecuritate.

Și ca să vă arăt că o “teorie a conspirației” a avertizat despre acest lucru iată cum s-a străduit Reuters să arate ca falsă o asemenea informație anul trecut:

“Afirmație falsă: Bill Gates plănuiește să folosească implanturi cu microcipuri pentru a lupta împotriva coronavirusului

O afirmație virală pe rețelele de socializare spune că Bill Gates intenționează să folosească implanturi de microcip pentru a lupta împotriva coronavirusului. Majoritatea postărilor spun că Gates va „lansa capsule implantabile pentru om care au „certificate digitale” care pot arăta cine a fost testat pentru coronavirus și cine a fost vaccinat împotriva acestuia…

Fals: Bill Gates prevede utilizarea „certificatelor digitale” cu dosarele de sănătate, dar nu a spus că acestea ar fi sub formă de implanturi de microcip. Nu există planuri de utilizare a acestei tehnologii viitoare în timpul focarului de coronavirus.”

Nu e Bill Gates dar cipurile există.

Care e diferența între teoria conspirației și adevăr? 6 luni-1 an.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading