Suntem terminați! Iată cine conduce lumea liberă! (FOTO în articol)

by | 24 Jun 2022 | Extern

Biden a dovedit încă o dată că nu este nici măcar șeful propriei persoane, nicidecum al lumii libere democratice. Firele cu care papușarii din jurul lui îl mânuiesc să pară câteodată om, ies la iveală din ce în ce mai des.

Joi la o întâlnire cu reprezentanți industriei de energie eoliană (pe care a preferat-o în dauna întâlnirii cu cei din industria petrolului deși SUA trece printr-o criză a combustibilului nemaivazută) a atras atenția, nu prin inepțiile pe care le spune de obicei, ci ceva mult mai grav.

Biden a ținut cu fața către public o fișă detaliată, pregătită de personalul său ca pentu pentru bătrânii cu demență care au nevoie de bilețele cu adresa, lucrurile din casă și numele persoanelor, prin care îl instruia pe liderul lumii libere să se așeze și să-și limiteze remarcile la „2 minute”.

Instrucțiunile pregătite pentru Biden îi spun lui Biden „să intre în camera Roosevelt și să salute participanții”.

nota spune: „TE așezi”.

Apoi, „TU comentezi scurt (2 minute).”

Cănd termină, „PUNEȚI o întrebare lui Liz Shuler, președinte, AFL-CIO”, apoi „MULȚUMIȚI participanților” și „DVS.plecați”.

Biden nu e străin deloc de jenantele note de la personalul său care îi conduc de fapt biroul șî îi spun ce să spună și cu cine să vorbească. Sunt de notorietate întâlnire cu jurnaliștii (un număr record de mic) la care aducea foi cu numele și ziarul/TV jurnaliștilor și marcarea numelor celor cărora le acorda întrebări (susținători, de altfel). Apoi spunea cu nonșalanța unui om care nu întelege ce face: “Mi s-a spus să îl/o numesc pe cutare să pună întrebări”.

Se pare că Biden își chinuie mult personalul, care încearcă să-i controleze mesajul până la punctul în care chiar îi contrazic declarațiile publice neașteptate fără a-l consulta.

Biden le-a reamintit celor din subordine că este el este președinte după ce purtătoarea de cuvânt și Ministerul de externe au corectat ceea ce a spus Biden în martie, când a cerut ca președintele rus Vladimir Putin să fie înlăturat de la putere din cauza invaziei Rusiei asupra Ucrainei.

„Așa-zisa campanie de curățare, le-a spus el consilierilor, îl subminează și sufocă autenticitatea care i-a alimentat ascensiunea. Mai rău, alimentează un subiect de discuție folosit de republicani că nu este pe deplin la comandă”, se discuta la NBC News luna trecută.

Sunt frecvente dar și foarte periculoase gafele făcute de Biden în privința invaziei Rusiei. De exemplu când îi îndemna pe soldații săi să intre în Ucraina și să o apere, când promitea armament greu și avioane de vânătoare pentru ucraineni sau când vorbea de blocarea spațiului aerian ucrainean. În problemele interne nu mai deosebești minciunile de pierderea uzului rațiunii. Subiectele pe care e frecvent corectat se referă la inflație, criza aprovizionării, mersul economiei, șomaj.

Republicanii îl acuză adesea pe președintele în vârstă de 79 de ani că se află în declin mental accentuat. Fostul președinte Donald Trump a susținut înaintea alegerilor din 2020 că Biden e distrus din punct de vedere cognitiv.

Etichete: abuz | Biden

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading