Țara arde și baba se piaptănă; Soții Zelenski se pozează în Vogue

by | 2 Aug 2022 | Extern

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, au fost criticați de când s-a aflat că au pozat pentru revista Vogue. Cuplul prezidențial ucrainean a fost fotografiat de Annie Leibovitz, ședința foto fiind criticată pentru că s-a desfășurat în timp ce războiul distruge vieți în Ucraina și în restul lumii.

Contrastul dintre oboseala lui și frumusețea ei funcționează bine într-un pictorial. Totul este foarte romantic cu președintele ucrainean care își exprimă sentimentele față de soția sa, o soție care și-a asumat un rol diplomatic important călătorind în lume în numele Ucrainei, în timp ce soțul ei rămâne acasă pentru a conduce lupta împotriva Rusiei.

Pare totuși o greșeala de PR ca șeful statului și soția sa dintr-o țară devastată de război să facă o ședință foto pentru o revistă glamuroasă.

Reacțiile online și în media nu au fost cu totul pozitive. Au apărut comentarii că această ședință foto stilizată contrastează nepotrivit cu fotografiile îngrozitoare ale suferinței și distrugerii războiului. Au existat chiar și cei care au întrebat dacă are vreun sens să cheltuiești miliarde ca ajutor pentru Ucraina, atunci când liderii ei au timp pentru astfel de lucruri și că totul pare a fi doar teatru.

O pierdere completă a suveranității, o țară săracă, devalorizarea monedei, o treime din terenul agricol vândut corporațiilor americane, ultimul cereale este exportat. Ce face Zelenski? O ședință foto cu soția sa pentru plin de farmec Vogue.

Țările de Vest oferă Ucrainei miliarde ajutoare din banii câștigați cu greu de contribuabili. În timp ce președintele Zelenski face o ședință foto pentru revista Vogue. Wokeism de vârf.

Ședințe foto de modă în vreme de război. Foarte serios. haideți să trimitem în continuare Ucrainei pachete de ajutor săptămânal de miliarde de dolari pentru a proteja „democrația”. Nu pune la îndoială.

Dacă Zelensky ar fi un drogat, CIA i-ar oferi cea mai pură heroină pe care laboratoarele sale ar putea să o producă pentru a se asigura că va continua războiul proxy.

Dar Zelenski este doar un actor narcisist care se uită la un lider și necesită puțin mai mult decât mângâiere grea a ego-ului pentru a menține cursul sângeros.

Au finanțat banii contribuabililor ședința foto al lui Zelenski în Vogue? Nici un ban în plus pentru Ucraina.

Aceasta este prima astfel de eroare de comunicare comisă de echipa Zelenski. Nu contează dacă a fost o decizie greșită a consilierilor sau dorința doamnei. Orice suspiciune că toate acestea sunt doar teatru este dăunătoare, chiar și în țările unde cei care susțin independența Ucrainei se confruntă cu opoziția celor care evidențiază efectele negative provocate de acest război asupra întregii lumi.

Etichete: ipocrizie | Ucraina

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading