Târgul de Crăciun din Hamburg îi va separa pe cei nevaccinati de cei vaccinați

by | 16 Nov 2021 | Extern

Târgul de Crăciun din Hamburg a anunțat că îi va separa pe cei nevaccinati de cei vaccinați, împiedicându-i pe cei care nu au făcut vaccinul să cumpere alimente și băuturi.

Piața va fi împărțită în două zone, una constând în magazine de vânzare cu amănuntul unde toată lumea va avea voie să viziteze atâta timp cât poartă măști și practică distanțarea socială.

Cu toate acestea, zona alimentară, care este principalul motiv pentru care oamenii vizitează piețele de Crăciun, va fi deschisă doar celor care sunt complet vaccinați sau care pot dovedi că s-au vindecat de virus.

Nu va exista nicio opțiune de a furniza un rezultat negativ al testului, în ciuda faptului că cei vaccinați pot transmite în continuare virusul, în timp ce cei care nu îl au, evident, nu pot.

Aceasta înseamnă că cei nevaccinați nu se vor putea bucura de mâncărurile tradiționale de Crăciun de vin fiert, bratwurst și alte băuturi răcoritoare dar mai ales banii lor nu vor fi cheltuiți acolo.

Numeroase alte piețe de Crăciun din toată țara și-au anulat în totalitate evenimentele, în timp ce rămâne de văzut dacă Germania va urma exemplul Austriei în impunerea unei blocări totale a celor nevaccinați.

Persoanelor nevaccinate li se va interzice în totalitate să participe la Piața de Crăciun din Berlin, cu opțiunea de a furniza un rezultat negativ al testului, de asemenea eliminată.

Acest lucru asigură că numai cei potențial infectați cu COVID (cei vaccinați) vor avea voie să participe la locație.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading