Vicepreședintele american Kamala Harris vrea protejarea vaccinaților. La ce mai sunt bune vaccinurile?

by | 14 Sep 2021 | Extern

Vicepreședintele Kamala Harris a produs confuzie și îngrijorare duminică cu tweet-ul ei îndemnând americanii să ajute la protejarea persoanelor deja vaccinate pentru a pune capăt pandemiei COVID-19.

“Prin vaccinarea celor nevaccinați, prin creșterea testării și purtării măștii și prin protejarea celor vaccinați, putem pune capăt acestei pandemii. Exact ceea ce ne-am angajat să facem”, a scris pe Twitter Harris.

A existat o confuzie pe scară largă cu privire la retorica vaccinării din partea administrației Biden, deoarece o presiune pentru a proteja vaccinații a devenit o idee comună în comunicarea democrată și în cercurile media, în ciuda asigurărilor  că vaccinurile oferă deja o protecție puternică pentru cei care le-au făcut.

Tweet-ul lui Harris nu a făcut excepție și a fost întâmpinat cu sute de critici și confuzie.

“‘Protejarea celor vaccinați’ este un argument ciudat, deoarece vaccinații sunt deja, știți, vaccinați. Și vaccinul funcționează pentru a păstra unul din spital 99,99 la sută din timp pe date”, a răspuns Joe Concha, Fox News.

Fostul membru al administrației Trump, Kyle Hooten, a întrebat: “De ce trebuie să protejați vaccinații? Nu vaccinurile fac asta?”

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading