VIDEO: Joe Biden, prins fără mască la un restaurant, încălcând restricțiile

by | 19 Oct 2021 | Extern

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, președintele și prima doamnă Jill Biden au fost filmați fără mască sâmbătă seara trecând prin restaurantul italian D.C., Fiola Mare, în timp ce angajații Secret Service purtau mască.

Regulile actuale privind sănătatea în Washington D.C. impun ca atât cetățenii vaccinați, cât și cei nevaccinați să poarte măști în locurile interioare. Biden însuși a militat pentru impunerea la nivel federal a măștii.

„Aceasta include orice afacere sau unitate deschisă publicului (inclusiv, dar fără a se limita la: magazine alimentare, restaurante și baruri (atunci când nu mănâncă sau bea), lăcașuri de cult, săli de sport, clădiri de birouri, biblioteci, locuri de divertisment interioare și zone comune ale complexelor de apartamente sau condominii) ”, se precizeaă in reglementările de sănătate DC.

Primarul D.C. Muriel Bowser a primit critici în luna august a anului trecut, când a încălcat oblgativitatea portului măștii, pe care chiar ea a impus-o orașului, în timp ce participa la o recepție de nuntă.

Acesta este unul din multele exemple din care ni se demonstrează că regulile sunt pentru cetățenii de mâna a doua, nu și pentru “elite”.  Ne amintim de recentele gale de premiere în care “vedetele” se întâlnesc să-și gâdile reciproc orgoliile, unde servitorii cu măști asigurau servicii elitelor fără mască. Iar sutele de exemple de politicieni din lumea largă ce încălcau propriile restricții au tot fost prezentate.

Asistăm la o adevărată împărțire în clase sociale: cu mască și fără mască, vaccinați și nevaccinați, lucrători esențiali și cei neesențialei.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading