Video: Televiziunea MSNBC sugerează că Trump a traficat secrete nucleare cu Putin și cu saudiții

by | 16 Aug 2022 | Extern

În urma raidului FBI asupra proprietății președintelui Trump de săptămâna trecută și a sugestiei că fostul locatar de la Casa Alba ar putea fi inculpat în temeiul Legii Spionajului, invitați de la postul MSNBC au susținut că Trump ar putea trafica secrete nucleare, beneficiari fiind Vladimir Putin sau Arabia Saudită.

Gazda Tiffany Cross l-a întrebat pe invitatul Andy Weber, fost oficial al Departamentului Apărării, „cine pe scena mondială ar avea cel mai mult de câștigat din aceste informații?”

„Daca te gândești la relațiile lui Donald Trump cu saudiții, la relațiile lui cu rușii și la faptul că el pare să nu aibă fidelitate față de America”, a adăugat gazda emisiunii.

Weber a răspuns: „Nu știm ce informații erau în aceste documente. Dar cea mai bună presupunere a mea ar fi că președintele Putin ar avea cel mai mult de câștigat, să aibă acces la informațiile noastre cele mai clasificate privind armele nucleare.”

Etichetând ca un „gând înfricoșător”, gazda a sugerat apoi „că aceasta ar putea fi într-adevăr o situație în care ești trădător! El este de fapt un trădător al Americii.”

Invitații și-au imaginat apoi care ar fi pedeapsa, analistul juridic Glenn Kirschner afirmând că Trump ar putea sta 10 ani in închisoare.

Etichete: Trump

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading