A demisionat ministrul Vîlceanu, omul cu nevoi simple de 10.000 de lei lunar

by | 7 Apr 2022 | Politică

Dan Vîlceanu a demisionat miercuri de la Ministerul Fondurilor Europene, după ce a părăsit sâmbătă și funcția de secretar general al PNL. El și-a anunțat demisia într-o conferință de presă la minister.

Dan Vîlceanu a afirmat că a înaintat demisia premierului Nicolae Ciucă.

„În urmă cu aproximativ o oră, după ședința de Guvern, am înaintat demisia domnului premier, așa cum am anunțat și în urmă cu câteva zile”, a spus Dan Vîlceanu, miercuri, 6 aprilie, într-o conferință de presă.

Dan Vîlceanu declarase, sâmbătă, după anunțul anterior că demisionează din funcția de secretar general PNL, că pleacă și de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. A adăugat că nu mai poate fi vorba de încredere în interiorul echipei guvernamentale.

Vîlceanu este mâna dreaptă a lui Florin Cîțu. El l-a urmat în demisie pe Florin Cîțu care a demisionat de la șefia PNL, după ce peste 40 de organizații încercau organizarea unui congres extraordinar pentru debarcarea lui Cîțu care a excelat prin absență și neimplicare.

Florin Cîțu spune că nu-și va da demisia și din funcția de președinte al Senatului. „Acolo sunt alte discuții. Nimeni nu mi-a cerut demisia din funcție”.

Vîlceanu a devenit și mai celebru după o declarație din toamna trecută care sfidează populația și demonstrează încă o dată cât de rupți de realitate sunt toți politicienii.

Întrebat cât cheltuie lunar pentru cumpărături, ministrul Vîlceanu a spus că este un om cu nevoi destul de simple și nu iese foarte des să mănânce la restaurant. În acest moment, salariul unui ministru din România este de 10.000 de lei iar el a spus că nu economisește nimic din salariul de ministru deci se cheltuie toată această “modestă” sumă lunar.

Etichete: PNL

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading