Andreea Moldovan, secretar de stat USR Plus,ar vrea ca statul să controleze cât de des mergem la magazin

by | 5 Apr 2021 | Politică

Adrian Moraru, Consilier General al Municipiului București din partea PNL şi fost candidat la Primăria Sectorului 3, o critică pe Andreea Moldovan, secretat de stat la Ministerul Sănătăţii, după declaraţiile acesteia privind modul cum ar trebui să se ducă românii la cumpărături. Aceasta crede în mod eronat că românii merg la magazine de mai multe ori pe zi și că e greu de înțeles cum de nu comandă toți online de la restaurante sau hipermarketuri, oriunde s-ar afla, mai ales că banii nu sunt o problema (sarcasm). Reprezentanta de fală a neomarxismului în România, așa cum au fost acuzați des (aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici)„ vrea ca statul să controleze de acum de câte ori și în ce zile mergem la magazine,  transformându-ne în niște roboți docili fără decizie personală.

“Doamna PLUSERE se cam arată revoltată că a numărat ea de câte ori mergeţi la magazine şi nu e bine câte drumuri faceţi. Pentru că ăsta e jobul ei, de asta o plătim noi, să vă ţină evidenţa cât de des mergeţi la magazin. De câţiva ani de zile tot apar comunişti din zona PLUS.Doamna asta vrea să ne spună cum să ne trăim viaţa. Pentru că, nu-i aşa, ăsta e rolul statului: să ne spună cu ce să ne îmbrăcăm, la ce oră să ne trezim, la ce oră să mâncăm şamd.
De ce nu ne băgați cartele ca în comunism cu viză de la magazin: ai fost la Mega, te bifează ăia și a doua oară nu mai ai voie să mai intri pe ziua respectivă.
Oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM Presă în ei zace un drăcușor socialist.
Apropo, urmează curând Paștele. Să vedeți omor in magazinele închise la 18:00. ”,

a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Moraru, consilier general al PNL.

Andreea Moldovan propunea vara trecută ca fotbaliştii să joace cu măşti. “Soluţia pentru mine ar fi masca, şi vă spun de ce. -Pe teren?- Da, pe teren. Şi personalul medical stă cu masca ore în şir!….Acele idei conform cărora nu ne oxigenăm corect cu mască sau nu putem să respirăm corect sau este greu să stăm cu ea cred că pot fi depăşite prin conştientizarea importanţei măştii atunci când vorbim de prevenţie. ”, a spus Andreea Moldovan la Digi Sport Matinal.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading