Breaking news: Iohannis se îmbolnăvește grav de “ciumă roșie”

by | 15 Nov 2021 | Politică

Acum la câteva zile distanță de o nouă alăturare împotriva firii între PNL și PSD, să vedem câteva din tratamentele pe care Iohannis le-a utilizat pentru a se asigura că se îmbolnăvește grav de “ciumă roșie”. E transmisibilă sau nu? E bine să ne îmbolnăvim cu toții? Vom vedea la alegeri.

7 decembrie 2020: “În acest fel, PSD poate, în fine, după un ciclu întreg de alegeri – europarlamentare, referendum, prezidențiale – PSD poate să rămână în afara deciziei politice”

3 decembrie 2020: “PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiție, şi-a bătut joc de investiții publice. Așa ceva nu ne mai dorim!”

17 noiembrie 2020: ” Și, în acest sens, sigur, mai vinovați sunt cei care au guvernat mai mulți din ultimii 30 de ani și au permis ajungerea sistemului de sănătate în această stare. Mă refer, desigur, la marele PSD, acesta e vinovatul moral. Vinovatul tehnic, detaliat, va fi găsit de anchetatori în fiecare caz în parte.”

12 noiembrie 2020: După cum ne-a obișnuit în ultimii 30 de ani, PSD, în ciuda încercărilor disperate de a-și cosmetiza imaginea, rămâne același partid nereformat și toxiv”.

7 octombrie 2020: “PSD este, dacă putem să spunem așa, promotorul politicii toxice, pe care o vedem și în Parlament și pe care nu ne-o dorim noi și nici românii”.

29 septembrie 2020: Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv.

7 mai 2020: „Românii se confruntă cu doi inamici: Covid-19 și PSD”. “PSD vrea să îi apere pe infractori, pe cei care sfidează regulile și încalcă legea, cu sprijinul acelorași sateliți”.

29 aprilie 2020: “Marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor. Jó napot kívánok, PSD!” și “Jó napot, Ciolacu!”

24.11.2019: „România a câștigat. România modernă, România europeană, România normală a câștigat astăzi…E nevoie să mergem la vot și la alegerile locale și la parlamentare. Abia atunci când PSD e trimis în opoziție vom putea face România normală, așa cum ne-o dorim noi cu toții…PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe. În ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne aceeași formațiune retrogradă, a baronilor roșii, tributară unui mod de a face politică pe care cetățenii nu îl mai tolerează și nu și-l mai doresc.”

19 noiembrie 2019: “PSD este antiromân şi antidemocratic şi spun aceste lucruri în deplină cunoştinţă de cauză”

16 noiembrie 2019: „Nu am de când să răspund la atacurile PSD, dar se vede fața foarte urâtă a PSD, împroașcă venin, minciuni, fake news.”

12 noiembrie 2019: “PSD, partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor”.

Etichete: Iohannis

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading