Ce restricții se ridică începând de marți, de la ora 00.00 în București unde rata de infectare a scăzut sub 3,5

by | 26 Apr 2021 | Politică

Restricțiile de la finalul săptămânii, când carantina de noapte se aplică de la ora 20.00, iar magazinele se închid la ora 18.00 în localitățile cu rata de infectare de peste 4 vor fi ridicate în București. Restaurantele, cinematografele, sălile de spectacole, cluburile și barurile rămân închise. Decizia a fost luată luni de către Comitetul pentru Situații de Urgență București și va intra în vigoare de marți, de la ora 00.00, după ce rata de infectare a scăzut sub 3,5.

Luni, rata de infectare în București a ajuns la 3,46 la mia de locuitori. Astfel, vor fi ridicate restricțiile care se aplică, din 28 martie, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică – circulație restricționată de la ora 20.00 și magazine închise de la ora 18.00. Carantina de noapte se va aplica de la ora 22.00, iar magazinele se vor închide la ora 21.00.

În noaptea de Înviere, circulația va fi permisă fără restricții.

Cinematografele, sălile de spectacole și restaurantele rămân închise, deoarece este nevoie ca rata de infectare să coboare sub 3 la mie pentru a putea fi redeschise la 30% din capacitate.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading