Ciolacu: Florin Cîțu că a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități, dar „a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze la Congres”

by | 31 Aug 2021 | Politică

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități, dar „a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres”: „Totul pentru Congrese, nimic pentru români”.

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîțu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres. Coaliția a amânat la nesfârșit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcțiile lor de la TVR și RRA”, afirmă Marcel Ciolacu.

El acuză Guvernul că nu a făcut nimic pentru a proteja populația.

„Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltați de facturi aberante la gaze și energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: zero soluții pentru a proteja populația! PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniți concret și substanțial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima ședință a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută și votată. Și aplicată de îndată, nu la Paștele cailor când vrea Florin Cîțu”, conchide liderul social-democrat.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading