Ciolacu insistă: Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie

by | 2 Dec 2021 | Politică

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că vaccinarea obligatorie anti-COVID-19 nu trebuie impusă.

“Exclus ca eu vreodată să susţin vaccinarea obligatorie. (…) Urmăriţi aşa, din activitatea politică, când am spus ceva şi am încălcat acel lucru. Preşedinta Comisiei (Europene – n.r.) are dreptul la opinie. Eu am trăit sub comunism. Toate lucrurile se impuneau. Cred, în continuare şi cu convingere, că nu trebuie impusă vaccinarea obligatorie. Este dreptul fiecăruia să decidă”, a declarat Ciolacu, la România Tv.

El a spus că este vaccinat anti-COVID-19 cu trei doze şi a pledat pentru restricţii pentru cei nevaccinaţi.

“Eu m-am vaccinat de trei ori. Mă uit în fiecare seară să văd dacă am solzi, coadă sau degete mai lungi. Nu, nu s-a întâmplat. Sunt la fel de sănătos. Cu adevărat cel care nu se vaccinează trebuie să respecte şi dreptul meu la viaţă. El va avea mai multe lucruri de respectat decât mine care m-am vaccinat”, a adăugat Ciolacu.

El opinat că “alimentarea” unor subiecte legate de vaccinare a dus România în situaţia de a număra 500 de decese cauzate de COVID-19 pe zi.

“Devenim oameni responsabili?”, a adăugat preşedintele PSD.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

LoadingCele mai cititeTe-ar putea interesa

Loading


Loading