Înscenare de tristă amintire, Operațiunea Securilă și Flămânzilă, marca USR

by | 25 Mar 2021 | Politică

Ana Munteanu, consilieră locală a USR PLUS Timișoara, frustrată că unele restaurante timișorene n-au murit de tot și încă “primesc clienți în interior”, cu toate că Timișoara este în carantină, a pus la cale o înscenare securistică de tristă amintire. Consiliera locală s-a dus val vârtej la fața locului, la Hotel Del Corso, împreună cu un jandarm, pentru a surprinde flagrantul, transmițând și live fapta.

Această Operațiune Securilă și Flămânzilă, a fost pusă la cale chiar de usristă, chiar cu girul prefectului USR. Cei 4 Flămânzilă trimiși de ea sub acoperire iși făcuseră rezervare cu o zi înainte, dar ce nu spune Securilă este că au făcut rezervare la hotel și implicit au dreptul să manace în restaurant. De fapt în acel moment erau prezenți în restaurant doar clienți ai hotelului, așa cum a constatat și jandarmul care nu a putut da nicio amendă pentru că nu s-a încălcat legea. Sau poate USR vrea să interzică și dreptul de a mânca a celor cazați la hoteluri.

“Consilierul local nu a mers cu jandarmii cum a apărut… A fost în calitate de cetăţean, nu de consilier local” a declarat prefectul USR Zoltan Nemeth.

Ce probleme rezulta din Operațiune Securilă și Flămânzilă:

  • flagranturile se organizează de către procuror nu de un cetăţean sau un consilier local
  • rolul consilierul local este să inițieze proiecte care să reflecte nevoile și dorințele cetățenilor nu sa fie Justitiarul Securilă
  • jandarmul care o însoțea în razie părea că îi este subordonat deși ea nu era o autoritate a statului român
  • deși consiliera afirmă că era în timpul serviciului, prefectul spune că a fost în calitate de cetăţean; niciunul nu oferă dreptul legal de a organiza un flagrant sau de a filma pe o proprietate privată.
  • dacă a fost ca simplu cetăţean, a încălcat carantina, dacă a fost ca și consilier local, nu e abuz în serviciu?
  • în carantină nu avea voie în restaurant dacă nu era cazată în hotel
  • nu știm ce au scris în declarație cei 4 Flămânzilă sub acoperire, nici nu aveau ce, fără să mintă

Urmariți întreaga poveste, pe episoade la voceatimisului.ro,, episodul 2, episodul 3.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading