Iohannis în excursie la Piramide, românii cu criza sanitară, închiși în case în frig și sărăcie

by | 29 Oct 2021 | Politică

În timp ce România traversează o gravă criză sanitară, cu români ținuți în case de discriminarea produsă de “guvernul meu” prin utilizarea certificatului verde, cu mii de morți săptămânal de covid pentru că la noi nu sunt medicamente ci doar vaccin, în plină criză economică, cu inflație până la cer și prețuri înzecite la energie, inadecvatul de Iohannis se plimbă în vizită la Piramide în Egipt. Aproape ești convins că și-a pus vizita de stat în Egipt ca să viziteze Piramidele pe banii țării în timp ce la noi hotelurile și pensiunile sunt aproape goale pentru că românii fără vaccin nu sunt primiți.

Românii care sunt în vizită în Egipt au semnalat că l-au surprins pe președintele Klaus Iohannis, cu soția sa, în voiaj la Piramide, spun sursele G4Media.ro.

.„Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective ale lumii. Președintele Klaus Iohannis a coborât dintr-o limuzină împreună cu soția sa, ambii îmbrăcați în alb (în orient și în unele țări afircane, albul simbolizează doliu și moarte, în Egiptul antic preoții și preotesele Isis se îmbrăcau doar în pânză albă, care era folosită și pentru a înfășura mumiile – n.red)”, scrie și gazetaph.ro.

Potrivit informațiilor publicației, turiștii ar fi fost îndepărtați de oamenii însărcinați cu protecția, pentru ca echipa prezidențială din România să poată să se desfășoare, pe platoul de la Piramide.

foto: gazetaph.ro

Etichete: Iohannis

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading