Klaus Iohannis a încălcat din nou Legea, umblând FĂRĂ MASCĂ în spațiu deschis și contribuind la zădărnicirea combaterii Covidului în public.

Klaus Iohannis a încălcat azi din nou legea subalternilor săi prin care se instituie obligativitatea purtării măștii în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori „în toate spațiile publice deschise” și ce să mai vorbim de cele închise.

Potrivit imaginilor publice, președintele României, Klaus Iohannis, alături de soția sa, Carmen, au participat duminică la slujba de la Biserica Evanghelică din Sibiu, proaspăt renovată printr-un proiect european, de unde au ieșit și s-au plimbat FĂRĂ MASCĂ. Sibiul a intrat deja sub incidența respectivă.


Subliniem că în școli, roboministrul Educației obligă micuții să poarte măști, care nu numai că nu sunt necesare dar sunt și periculoase pentru sănătatea lor. Aspectul nu pare să preocupe și Administrația „României educate”.
Klaus Iohannis este fotografiat azi la Sibiu, fără mască, înconjurat de gazde și SPP-iști îmbotnițați, în piața publică.