Liviu Voiculescu, un senator “penal” PNL vrea să acorde drepturi suplimentare vaccinaților

by | 8 Apr 2021 | Politică

“Nu este normal ca eu sau dvs sau cei care s-au vaccinat să-și asume niște riscuri făcând aceste vaccinuri și ceilalți să nu se vaccineze și să aibă aceleași drepturi ca unul vaccinat.”, Liviu Voiculescu, senator PNL

Declarația stupid de periculoasă a fost făcută pe 31 martie 2021 la postul local de televiziune OLT TV.  Liviu Voiculescu, membru în comisia parlamentară de control SIE,deși a fost trimis în judecată de DIICOT pentru aderare la un grup infracțional organizat, cu referire la organizarea unei rețele de ”păcănele” ilegale. Dosarul său se judecă la Înalta Curte. El a fost pus pe listele de candidați PNL la alegerile din 2020 în ciuda dosarului de la DIICOT. Acesta este un “penal” ales pe lista PNL, după definiția dată de Klaus Iohannis politicienilor cu dosare penale. După cum se vede definiția nu se aplică pentru propriii politicieni ci doar pentru ceilalți.

Acest Voiculescu, zis Mamba, fost polițist, e cunoscut ca fiind prieten sau acum “fost”  cu Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, când Emi Pian, șeful Clanului Duduienilor, ucis recent într-o răfuială între găști. Informațiile au fost dezvaluite in presa locala și centrală, apărând și poze în acest sens.

Dar să vedem ce a declarat acest exponent de seama a noului feudalism din România:

“Trebuie încurajată vaccinarea. Am discutat și la ședința Biroului Executiv de luni, trebuie cumva stimulată vaccinarea și cei care sunt vaccinați să aibă anumite beneficii față de cei care nu s-au vaccinat. Pentru că nu este normal ca eu sau dumneavoastră sau cei care s-au vaccinat să-și asume niște riscuri făcând aceste vaccinuri și ceilalți să nu se vaccineze și să aibă aceleași drepturi ca unul vaccinat. Trebuie făcută o mică diferențiere, evident fără restricții ale celorlalți sau a le afecta într-un anumit fel drepturi fundamentale”

Ulterior a revenit cu completări dar mai bine ar fi propus o lege care sa ofere drepturi suplimentare populatiei și mai putine drepturi politicienilor care nu găndesc șî care ascund sub sacou câte un mic nazist.

“Ideea pe care am împărtășit-o în spațiul public privind acordarea unor facilități persoanelor care și-au efectuat schema completă de vaccinare anticovid a fost primită atât cu reticență, cât și cu îngăduință. Pentru că cei care blamează ideea în cauză se rezumă la speculațiile tendențioase care îndreaptă vădit atenția spre o presupusă intenție de discriminare, am încercat să explic pe larg care au fost motivațiile pentru care am gândit o astfel de inițiativă și de ce mi se pare just ca persoanele vaccinate să se bucure de o mai mare lejeritate în spațiul public. Nu este discriminare, nu este părtinire și nici nechibzuință, ci doar un mod de a respecta reciproc alegerile pe care fiecare dintre noi le facem în mod conștient.”

În afară de această discriminare crasă propusă de acest umanoid, declarația lui releva 2 aspecte foarte importante pe care ar trebui sa le analizeze organele abilitate:

  1. “cei care s-au vaccinat își asumă niște riscuri făcând aceste vaccinuri”, cum a zis mai sus. Vrea să spună c vaccinurile nu sunt sigure?
  2. nu știe cum funcționează vaccinurile: te protejeaza pe tine de forme grave ale bolii sau de moarte și încă nu se știe sigur dacă limitează raspăndirea virusului.

Să-l întrebăm dacă nu vrea și o pensie suplimentară pentru că s-a vaccinat.

Declarația este la minutul 5.30:

Etichete: PNL

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading