Ne pregătim pentru căderea guvernului. Curând USR se va topi și se va evapora

by | 1 Sep 2021 | Politică

Florin Cîțu îl revocă pe Stelian Ion de la Ministerul Justiției: „Nu accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze”. „Nu accept pe nimeni în Guvern miniștrii care să se opună modernizării României. Nu a reușit să se impună în Coaliție, nu a reușit să-și ducă la sfârșit proiectele, un exemplu e desființarea secției speciale. A bloca activitatea Guvernului doar pentru că nu vrei să dezvolți comunitățile înseamnă încălcarea mandatului. Nu voi permite ca poporul Român să fie șantajat. Nu accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze”, a spus premierul, susținând că-și asumă această decizie.

„Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care din fericire nu a reuşit să se impună în Coaliţie, nu a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit proiectele. Un exemplu este desfiinţarea SIIJ care nici după 8 luni de mandat nu a fost desfiinţşată. A bloca activitatea Guvernului înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament.

Doar pentru că USRPLUS nu au foarte mulţi primari nu înseamnă că românii trebuie să aibă de suferit. Îmi asum această decizie, Biroul Politic al PNL a asumat acest proiect de investiţii care nu este PNDL 3. Este un proiect dedicat pentru asfalt apă, canalizare, gaz, simbol al modernizării României”.

Liderii USR-PLUS discută la această oră, în ședința Biroului Național, ieșirea de la guvernare. USR-PLUS nu mai dorește să rămână la guvernare alături de premier. Demisia lui Florin Cîțu sau depunerea unei moțiuni de cenzură este varianta conturată în interiorul partidului. “Florin Cîțu a pus interesul personal pentru o luptă internă de partid deasupra interesului național”, susțin liderii USR-PLUS. Barna dorește înlocuirea lui Cîțu dar Cioloș este foarte radical și dorește ieșirea de la guvernare.

Să sperăm că România va scăpa de acești extremiști care nu au realizat niciuna din promisiunile de campanie, care doar critică și șantajează partenerii de coaliție, care amenință dacă nu se face cum vor ei. (vezi toate episoadele de isterie de la Sector 1 București și din Guvern).

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite

   Articole populare


Te-ar putea interesa

Loading


Loading