Pfizer și Microsoft au sponsorizat partidul SPD din noul guvern german, care dorește vaccinare obligatorie

by | 17 Dec 2021 | Politică

Noul guvern german format de o alianța condusă de socialiștii de la SPD este și mai pornit împotriva nevacinaților, amenințând chiar cu vaccinare obligatorie generală deși cifrele bizare ale pandemiei nu susțin deloc această vaccinare – peste 65% vaccinați iar cazurile de infectare sunt la recorduri absolute de 80.000 de cazuri zilnic.

În acest context aflăm că Pfizer și Microsoft, printre altele, au avut voie să sponsorizeze ultimul congres al Partidului Social Democrat. Justificarea SPD pentru această formă de corupție instituționalizată este numărul membrilor în scădere.

Prin urmare, partidul a declarat în Ghidul comitetului executiv al partidului SPD privind cooperarea cu expozanții și sponsorii că „sponsorizarea este o formă permisă de finanțare a partidului”.

Cu alte cuvinte: pentru că este ales de atât de puțini cetățeni și are atât de puțini membri, veniturile SPD trebuie să fie plătite de lobbyiștii corporativi.

Astfel de plăți oferă corporațiilor acces la delegații SPD, astfel încât lobbyiștii să poată face lobby asupra delegaților pentru a-și avansa agendele specifice.

Reînvierea SPD a fost rezultatul acestei injecții considerabile de numerar, după ce a suferit o lovitură istorică la alegerile federale din 2017, cu cel mai rău rezultat de la cel de-al Doilea Război Mondial. Implozia sa a fost numită o „înfrângere amară” – un eufemism, deoarece partidul a fost doborât pentru a patra alegere parlamentară la rând.

Împreună cu Biontech, Pfizer a produs un vaccin care a fost susținut cu rigurozitate de SPD chiar înainte de alegeri. Cu o vaccinare obligatorie pentru lucrătorii din domeniul sănătății și poate în curând pentru toată lumea, așa cum s-a vehiculat, Pfizer speră ca toți cetățenii să fie obligați să devină clienți, probabil o dată la șase luni.

Așa se explică alegerea SPD pentru ministrul Sănătății: lobbyist-ul farmaceutic Karl Lauterbach.

Sub vechea administrație Merkel, Microsoft, Google și Apple aveau acces la toate datele de sănătate ale germanilor și speraseră clar că acest lucru va continua sub coaliția condusă de SPD.

Protestele împotriva vaccinării obligatorii și a măsurilor Corona se răspândesc, iar numărul manifestanților este în creștere, în special în orașele din Renania de Nord-Westfalia.

Etichete:

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading